Dota 2 Heroes för nybörjare

Fans av onlinespel för flera spelare vet att det är viktigt att välja en karaktär som passar deras färdighetsnivå och uppsättning. I Dota 2 är det viktigt att veta vilken typ av karaktär man ska välja. Ändå, ännu viktigare, det är viktigt att förstå deras styrkor och svagheter.

 

Hjältar i Dota har sina för- och nackdelar; vad spelaren är villig att acceptera och arbeta med är det som är viktigt.

 

För att hjälpa dig att bestämma vilken hjälte du ska välja, överväg dessa karaktärer.

 

< span style="color:#0e101a">Läs om historien om Dota 2 här

 

< span style="color:#0e101a">Dota 2 Heroes att välja för nybörjare 

 

Om du är en spelare och vill komma in i Dota 2 kanske du undrar vilken spelare du ska välja mellan. I Dota finns det olika klassificeringar av spelare att välja mellan. Även om det kan bli förvirrande delar vi de fem bästa Dota 2-hjältarna för nybörjare att välja mellan.

 

< span style="color:#0e101a">Lich - Den här blå karaktären är en Ranged Intelligence Hero som kan frysa sina motståndare. Lich är vanligtvis stödjande; dock, ju högre avancerar, desto mer användbar blir han.

 

< span style="color:#0e101a">Häxdoktor – Letar du efter ett alternativ till Lich? Tänk på häxdoktorn, som kan vara både offensiv och defensiv. De har också förmågan att läka genom att ta energin från sina motståndare.

 

< span style="color:#0e101a">Spirit Breaker – Om du är ny på Dota kanske du tycker att karaktärerna är lite annorlunda än de flesta spel . Spirit Breaker är en blå ko, men låt dig inte luras av deras utseende; han är en närstridsstyrka hjälte. Medan de flesta Dota-spelare kan förbättras med föremål, är Spirit Breaker motsatsen; han utvecklas bättre på sina egna villkor.

 

< span style="color:#0e101a">Bristleback - Tänk på en aggressiv igelkott, det vill säga Bristleback. Denna offlaner är användbar för offensivt spel. Vilka vapen använder Bristlebacken? Fjädrarna på ryggen, såklart!

 

< span style="color:#0e101a">Axe – Om du är ett fan av Bristleback, överväg Axe som ett nybörjarval i Dota. En annan outlander, Axe, kan förstöra motståndare med låga HP i ett snabbt slag, vilket kan vara både underhållande och fördelaktigt.

 

< span style="color:#0e101a">Tips till nybörjaren Dota Player

 

När du har valt din Dota 2-hjälte är det dags att börja spela. Här är några viktiga introduktionstips för den nybörjare Dota-spelaren för att hjälpa dem att navigera i detta online multiplayer-spel.

 

  • Ta inte med det som händer online också allvarligt.
  • Välj en enkel karaktär för att navigera i spelet med.
  • Utveckla en tjock hud, Dota kan vara mycket konkurrenskraftig.
  • Om du kan, investera i Wards.
  • En framgångsrik Dota 2-spelare är någon som kan vara både offensiva och defensiva i sin roll.

 

För spelare som letar efter en utmaning är Dota 2 mycket mer utmanande än League of Legends, som ofta jämförs med Dota. Det som gör Dota mer utmanande än andra online multiplayer-spel är att det kräver strategi, koordination, kompetensutveckling. Många erfarna och säsongsdota-spelare inkluderar att investera i de rätta föremålen för att hjälpa deras karaktär att utvecklas och växa. Nya Dota-spelare kan tycka att det är meningslöst att investera i Dota-föremål; men om du vill växa och gå upp i nivåer kommer det att kräva engagemang och investeringar.

More posts
13 mars 2022

Skäl att spela Overwatch

Spela datorspel online är det bra, eller hur? Förutom att släppa din tristess kan det också ge plats för nyfunnen vänskap med andra människor. Men med över tusentals spel över tid och världen kan du g...
Read more