En guide till de mest populära skrivborden i Hearthstone

För en åskådare kanske det inte ser särskilt spännande ut. Men Hearthstone är ett enormt populärt kortspel online. Spelare samlar in och byter kort och använder dem för att slåss med varandra. Baserat på World of Warcraft-universumet har Hearthstone-spinoffen blivit ett fenomen i sig som lockar fans från hela världen. En avgörande faktor för att lyckas i Hearthstone är att ha en bra kortlek. Exakt vad som gör en kortlek stark är ett kontroversiellt ämne, men vissa kortlek är nästan allmänt erkända för att vara fantastiska.

 

Däck och åtkomst till dem

 

Hearthstone har faktiskt däckkoder. Detta låter dig komma åt och undersöka andra kortlekar än dina egna. Genom att göra det kan du hämta idéer, inspiration och kombinationer från andra kortlekar eller använda kortleken istället. Däck kan rankas på olika nivåer och kosta olika mängder damm, beroende på hur värdefulla deras kort är. Om du precis har börjat i Hearthstone kan du lära dig mycket genom att titta på några av dessa kortlekar, om du inte använder dem direkt.

 

Bästa kortlekar: Tier One 

 

Däcket Libram Paladin är ett av de starkaste på Tier One, samtidigt som det är ett av de mest balanserade. Att använda kortleken kan ibland vara knepigt på grund av att man inte har ett dragkort, men annars är det ett bra alternativ för de som spelar långsamt och vill kontrollera hela brädet. Genom att använda kortleken kan du dra fördel av de reducerade kostnaderna för healing och din buff, samt High Abbess Alura, som låter dig automatiskt förtrolla från ditt kortlek.< /span>

 

En annan stark kortlek på Tier One är Kill Command-däcket. Det är snabbt att spela och använda, och de flesta av korten kostar fyra mana eller mindre att spela. Det betyder att du nästan alltid kan spela ett kort direkt om du inte har en väldigt oturlig start. Kill Command-leken fungerar bäst för dem med en aggressiv spelstil, men det är osannolikt att du bränner igenom dina kort för snabbt, tack vare Voracious Reader, som ser till att du alltid har tre kort på handen när du är klar med din tur.

 

Bästa kortlekar: nivå två

 

En av de starkaste däcken på Tier Two är Lorekeeper Polkelt. Det kan vara svårt för vissa att spela, tack vare variationen av korttyper som denna kortlek innehåller. Men om du kan få huvudet runt det, kommer du sannolikt inte att vilja gå tillbaka efter att du har använt Lorekeeper Polkelt. Kortleken låter dig spela aggressivt och defensivt med lätthet, och du kan använda Dinotamer Brann för att enkelt avsluta spel.

 

Att spela aggressivt kan vara kul, men det kan också vara riskabelt. Hooked Scimitar-skrivbordet är en bra balans mellan aggro-kort med nyckelordet Stealth. Denna kortlek låter dig spela aggressivt samtidigt som du undviker många av konsekvenserna av en typisk aggrostil. Med Stealth-funktionerna kan du undvika direktkontakt och konflikter samtidigt som du snabbt tappar bort din motståndares mana och hälsa med ytterligare effekter som många av korten i denna lek har.

More posts