Fakta att tänka på innan du spelar Fortnite: Battle Royale

Fortnite är ett onlinespel släppt 2017, om du är en PC-spelare vet du förmodligen vad det är. Det är ett ganska coolt spel som är populärt just nu. Det finns tre distinkta lägesversioner av ett spel och mekanik. Vi har ff:

1. Fortnite: Rädda världen, det är ett spel som består av fyra spelare som i samarbete slåss mot zombievarelser och försvarar föremål som spelarna byggt. Detta spel är designat för spelare kontra miljö. Spelare här spelar rollen av att vara befälhavare för hembasskydd, rädda överlevande och samla resurser och försvara sin utrustning borta från zombien eller "skalen". Om du vinner uppdraget i det här spelet tilldelas spelarna föremål i spelet, hjältekaraktärer, vapen och fällmekanik som hjälper spelaren att förbättra sina egenskaper.

2. Fortnite Battle Royale, det är ett gratisspel där upp till 100 spelare slåss tills den sista personen står. Detta spel är en spelare mot spelare. De kommer att ges duos eller så kan du spela ensam eller i lag. Det här spelet är väldigt annorlunda det första, du måste fortsätta spela för din överlevnad, eftersom det här är ett slags spel tills den sista mannen som står kommer att vinna.

3. Fortnite Creative, det är ett spel där varje spelare får en privat tillgång att bygga sina egna byggnader och manipulera objekt de önskat. De har friheten att skapa vad som helst på en ö som stridsarenor, kapplöpningsbanor och plattformsutmaningar och etc. Varje skapelse de byggt kan uppgraderas för att bli starkare, så ju mer du höjer nivån för varje skapelse desto starkare blir varje skapelse.

FORTNITE SYSTEMKRAV

Det finns få krav för att du ska kunna spela det här spelet. Om du är Fortnite-spelare har du hållit på med dessa få saker.

  • Operativsystem: Window 7/8/10 64-bitars
  • Processorkärna: i5 2,8 Ghz
  • Minne: 8 GB RAM

Dessa tre Fortnite-lägen är fortfarande på sin tidiga tillgång eftersom journalister ännu inte har lämnat sina omfattande recensioner på några lägen. Kanske hade Rädda världen-spelläget uppnått över en miljon spelare i augusti 2017. Fortnite Battle Royal blev en viktig tillgång för Epic-spel som skiljer de två spelen åt. I juni 2018 har båda lägena nått 10 miljoner spelare och med intäkter når det 2,4 miljarder USD genom analys av Superdataforskning.

More posts