Får XP på Fortnite säsongsnivå

Att gå upp i Fortnite är en fantastisk prestation! Och att tjäna XP, eller erfarenhetspoäng, är inget undantag när du vill frigöra din fulla kapacitet och vara på topp. Det kan verka enkelt eftersom andra spel också har den här funktionen, men det kan vara knepigt när det är första gången du stöter på det. Det är inget fancy system som lagts till i spelet, utan något som du bör sikta på. Samtidigt som du förstår hur XP fungerar, kommer du också att lära dig hur du har det. Men att känna till vändningarna behöver inte vara komplicerat. Låt oss förenkla processen och bara fortsätta läsa!

Låt oss först avslöja de två delarna av förloppet. En är säsongsnivån, som fungerar som din personliga utveckling. XP spelar en viktig roll i denna aspekt eftersom det är hur din progressionsnivå bestäms. Den andra är Battle Pass-nivåerna, som är en utveckling för själva Battle Pass.

En spelare måste skaffa gyllene Battle Stars för att nå en nivå i Battle Pass-nivån. Det kan göras genom att vinna matcher hela säsongen för att öka din säsongsnivå. Så fort du tjänar Battle Pass låter det dig låsa upp nya Battle Pass-nivåer. Tillsammans med denna prestation kommer du också att få kosmetiska föremål som du kan använda för att anpassa din karaktär. Men det stoppar inte spelet! Du måste nå en högre säsongsnivå så att du kan öka din Battle Pass-rankning. För att du ska kunna göra det måste du få XP.

Det går inte att få XP om du bara spelar spelet utan att förbättra dig själv. Du måste verkligen se till att du har kompetensen och strategierna för att tjäna det. Tänk på att XP står som din prestation. Det betyder att du måste undvika att bli eliminerad om du vill stanna kvar i spelet. Ju längre du deltar i striden utan att bli eliminerad, desto högre rankas du i matchen. I gengäld får du också mer XP.

Spelare som eliminerar de andra spelarna och når slutet av matchen kommer att få en högre XP. Utöver denna prestation kommer den som stannar kvar till den sista delen av spelet att belönas med en rejäl mängd XP som är större än de tidigare tillhandahållna.

More posts