Förstå Free Pass vs Battle Pass

Om du är ny på Fortnite: Battle Royale och vill skaffa en kosmetisk hud, är två av de saker du först skulle höra Free Pass och Battle Pass. Eftersom dessa ord är nya för dig är det viktigt att ta reda på deras skillnad. På så sätt kommer du inte få fel när du är redo att göra ett köp.

Free pass är ett nivåsystem som kan leda till att du får coola freebies. När du har låst upp kommer du att få kontoikoner eller emotes varje gång du slutför de givna utmaningarna.

Å andra sidan är Battle Pass premiumversionen som hjälper dig att låsa upp belöningar som kosmetiska skinn och upplevelseboosters. När du har fått dessa belöningar kommer du att kunna ranka dig snabbt. För att du ska få tillgång till den måste du köpa den för 950 V-Bucks eller motsvarande 9,50 USD.

Även om Battle Pass och Free Pass har skillnader, kräver båda att du tjänar stridsstjärnor som hjälper dig att nå en belöningsnivå. Du kommer att tjäna Battle Stars direkt efter dina prestationer. Du hittar utmaningarna listade i lobbyn. Båda dessa funktioner har också sina separata uppsättningar utmaningar, och du bör slutföra dem för att du ska få Battle Stars.

Kom ihåg att att tjäna 10 stridsstjärnor är det bästa sättet för dig att höja din nivå oavsett om du använder Free Pass eller Battle Pass. Det betyder också att även om du redan är på nivå 3, kommer köp av ett Battle Pass hjälpa dig att låsa upp belöningar som du också har tjänat tidigare.

Dessutom kommer du också att få spelarkontonivå och naturligtvis den mest eftertraktade av alla som är erfarenhetspoängen eller XP. Du kommer att få det efter att ha avslutat en match eller så kommer det att fungera som en belöning i Battle Pass. Du kan sikta på att öka din kontonivå så att du får 2 stridsstjärnor på varje nivå. Dessutom kommer det också att tillåta dig att få 5 stjärnor och 10 stjärnor var femte respektive 10e nivå.

Spelare har möjlighet att inte använda dessa funktioner om de inte är bekväma med det eller om de tycker att vissa saker är förvirrande. Att sikta på kosmetika erbjuds helt klart för att ge spelarna utmaningar för dem att sträva efter något. Det betyder att du inte får tvinga dig själv att köpa ett Battle Pass om du är nöjd med din karaktärs nuvarande utseende.

More posts