Fortnite - Är mobbning ett problem i Fortnite?

Fortnite har alltid varit ett roligt spel. Det spelas av både äldre och yngre spelare, och alla får en chans att uppleva allt som onlineplattformen har att erbjuda. Tyvärr, eftersom det är öppet för alla att spela, är du skyldig att stöta på mobbning av någon form. Speciellt för den yngre uppsättningen kan mobbare online verkligen påverka din syn på spelet.

Ett roligt spel

Fortnite är en lättare version av några av de dödande spelen du ser ute idag. Karaktärerna är tecknade och dödsfall är inte designade för att vara blodiga. Du kan spela med vänner och använda din kreativitet för att bygga karaktärer och deras skinn och de världar de lever i. Spelet är konkret byggt på nöje och fantasi. Detta tilltalar många spelare som letar efter något som inte är så extremt. Det verkar säkert nog för pre-teen set.

Fortnite är exponerat

Att spela online gör dig sårbar för den här typen av negativt beteende. Det finns några som använder fördelen med anonymitet för att gå amok och trakassera spelare bara för att de kan. Vanligtvis bryr sig dessa typer av mobbare inte om de riktar sig mot ett barn eller en vuxen. Den som korsar deras väg är föremål för deras vrede.

Dessutom, eftersom många spelare använder hörlurar för att spela spelet, är mobbning ofta dold och begränsad till bara den riktade spelarens öron. Det har blivit en del av spelkulturen, oavsett om det är välkommet eller inte. Tyvärr finns det inget som hindrar mobbarna från att komma, men det finns några steg som Fortnite-skapare och -fans kan ta för att stilla stormen.

Skapa ett säkert utrymme

Skaparna av spelet vill att Fortnite ska vara ett säkert utrymme för alla, inklusive barn. De har en uppförandekod som användare måste följa och uppmuntra fansen att rapportera eventuella övergrepp eller mobbning de stöter på. Några av dessa överträdelser inkluderar verbala övergrepp, inriktning eller trakasserier av specifika spelare och avsiktligt brott mot spelregler.

Fortnite har sett en ökning av mobbning sedan det först kom ut, och det har gjorts ansträngningar för att stoppa det i dess spår. Fortnites skapare tar cybermobbning på allvar och har genomfört snabba åtgärder om det motiverar det. Detta kan inkludera fullständig avstängning eller förbud av spelet och till och med rättsliga åtgärder om det är tillräckligt allvarligt. Som spelare bör du alltid rapportera mobbare när du upptäcker en. Det bidrar till en bättre upplevelse för alla.

More posts