Fortnite Battle Royal-evenemang i spelet

Call of Duty har Prop Hunt, Hardpoint Mode, New BR Class Event, Holiday Draw, Winter Raid Map, Holiday Spree, Zombies party at the Circus och Snipers Only Mode.

I Destiny 2 finns det två populära evenemang. Den första är att besegra en fiende Walker medan den andra är att förhindra en motståndare från att nå checkpoints.

Fortnite är inget undantag. Faktum är att det har varit ikoniska och minnesvärda händelser i spelet i Battle Royale. Här är några av våra favoritval:

< span style="font-size:11.0pt">Marshmello-konsert - De högst rankade i -spelhändelsen är förmodligen Marshmello-konserten. Det var en populär DJ som stod värd för konserten i Pleasant Park för alla spelare från olika hörn av världen att njuta av. Forskning indikerade att det var cirka 10,7 miljoner samtidiga spelare på konserten, vilket gör evenemanget i spelet till den största dagen som Battle Royale någonsin har haft.

< span style="font-size:11.0pt">raketlansering - Vad är det mest oförglömliga i -spel Fortnite event i säsong 4? Kanske är det Rocket Launch eftersom spelarna hade möjlighet att bevittna den live. Efter att ha hajpats upp i flera dagar hittades raketen i Villain's Lair i Snobby Shores. Sedan aktiverade besökaren äntligen och skickade den rakt upp i himlen.

< span style="font-size:11.0pt">Fjärilsevenemang - Vid den senare delen av säsong 6 bosatte sig Kevin the Cube i Loot Lake. Sedan började det smälta och vattnet blev lila. När kuben var tom sträcker den sig över och sänder ut vitt ljus, vilket transporterade spelarna till en mystisk plats. Medan alla spelare flöt kom de i kontakt med fjärilar.

< span style="font-size:11.0pt">Vulkanutbrott - Vulkanutbrottet är ett annat Fortnite-evenemang i spelet som förstörde Retail Row, Tilted Towers och andra ikoniska platser på kartan. Medan vulkanen bröt ut hade andra inblandade spelare möjlighet att rösta och ta tillbaka Drum Gun till Battle Royale.

< span style="font-size:11.0pt">Ice Storm Event - Under säsong 7 , Fortnite-spelare bevittnade Ice Storm-evenemanget och issfären. Efter några minuters svävning i luften sprack isklotet upp för att avslöja iskungen. Iskungen täckte hela kartan med snö och tillför en visuell dynamik till populära platser.

Andra evenemang i spelet inkluderar The Blast-Off Event, The Meteor Event, The Cube Event och The Unvaulting Event.

Det är också bra att veta att Battle Royale har varit föremål för ständig utveckling och innovation. Under de kommande säsongerna, låt oss förvänta oss andra överraskande händelser.

More posts