Fortnite: Battle Royale-spel

Det lanserades år 2017, det här spelet blev den största titeln i den växande stridsgenren och det hetaste spelet i världen. Utvecklaren hade spirrat ut det till ett separat koncept gratis för att spela strid i en PC, Play Station 4 och Xbox one. Det har sitt rekord med 3,4 miljoner spelare på alla plattformar. Precis som andra plattformar är detta spel mycket konkurrenskraftigt mellan 100 spelare och måste kämpa för att överleva på slagfältet.

Under 2018 överträffade Fortnite Battle Royal stridsområdena i intäkter, vilket är på den positiva sidan att det har blivit en gratis att spela affärsmodell och support över plattformar, samt lättillgänglig för casual game-spelare. Med framgångarna med Battlegrounds royale-genren ökade kraftigt, det erkändes att den växande genrens inverkan i deras framtidsplaner.

V-BUCKS

Det är premiumvalutan för Fortnite som används för att köpa kosmetiska föremål. Som nämnts inkluderar dessa kosmetikaprodukter hud, danser, gliderskinn och pickasskinn. Erbjudanden i butiken ändras dag för dag, så jag skulle föreslå att du kollar upp det då och då så att du skulle kunna hitta det du letar efter. En V-buck är lika med en penny, och det minsta du kan köpa är 500, vilket anges till 5,00 USD.

Om du är Battle Royal-spelare skulle du faktiskt observera att de köper sina kostymer precis som de andra spelen, du kan ändra det då och då. Ibland kan du tjäna dessa kostymer eller skins buy passera en komplett utmaning eller något vad vi kallar det incitament för att vinna utmaningen.

SPELMEKANIK

Fortnite battle royal följer sitt standardformat, det här spelet spelas normalt antingen med varje spelare på egen hand, eller så kan det antingen vara ett lag eller med upp till 100 betalare. Det här spelet börjar med spelare utan vapen och utplacering av segelflygplan i land. Du kan distribuera antingen i öar, städer men det har flera layouter. Slumpmässigt kan vapen hittas på platser, byggnader eller ibland i spökstäder. Huvudmålet med detta spel är att hålla en spelare vid liv i slutet av spelet.

PÅVERKAN PÅ SPELSPELARE

Från det att det här spelet blev populärt har snabb tillväxt och framgång för stridsgenren tillskrivits flera faktorer som inkluderar hur alla spelare startar i samma benägenhet och eliminerar alla viktiga spelare och är väl lämpade i spelet.

More posts
13 mars 2022

League of Legends

League of Legends är ett konkurrenskraftigt online-videospel som har blandats av kombinerad RTS med RPG Elements. Den har två lag med olika och unika stilar, förmågor och krafter. Det kan erbjuda dig ...
Read more