Fortnite Creative Mode-spel

Kreativt läge är ett spel som låter spelare skapa vad de vill. Det här är ett läge som många spelare i både Battle royal och Save the World har frågat efter i ungefär ett år nu, men eftersom vi vet exakt varför det tog så lång tid för det episka spelet att skapa det eftersom detta verkligen är enormt.

DEN KREATIVA HUBEN

Detta är ett framträdande inslag i vilken stenhäll i mitten där du leker och en massa stenar runt den. Det här är ett område där det inte är alltför spännande, eftersom det har sin egen interaktiva meny. Den verkliga höjdpunkten i detta spel är att få besöka andra spelare och du ser vilken skapelse de har. Den verkliga fördelen är att du kan checka in det privat eftersom du fick privat tillgång till varje spelare.

ÖAR

Varje spelare kommer att få fyra platser, varje plats kallas "öar". Men den här ön är ganska unik för en vanlig Battle Royale. När du börjar är varje ö ett öppet område som är omgivet av berg med många rum för dig att bygga i. Så du kommer att få ett privilegium att bygga vad du vill tills du når gränsen för minnet. När du väl vill avsluta spelet sparas dina framsteg och du kan komma tillbaka när du vill.

MEKANIK

Det här läget är faktiskt det mest spännande, när du väl har byggt in din önskan kan du skapa ett helt anpassat spelläge runt din karta. Dessa spellägen kan variera var som helst eftersom detta inte är begränsat till hur de tänker på en Fortnite just nu.

Ett annat, du skulle inte kunna dela dina kartor men det som är bra är att du kan se hur de skapats. Själva byggnaden hanteras lite annorlunda jämfört med andra Fortnite-lägen. Den här gången har du fått det här speciella föremålet som ser ut som en mobiltelefon, som du kan använda för att kopiera väggar, flytta saker, rotera eller antingen ta bort dem.

På något sätt kommer det här verktyget att vara din vän med att skapa strukturer utifrån dina önskemål, du kan kopiera och sedan placera det runt om och sedan upprepa. En annan är så kallad Prefabs, den här är en meny att spela. Den här är helt enorm, som innehåller alla typer av byggnader. Det finns faktiskt en hel rad byggnader som du kan kopiera. Detta inkluderar vissa alternativ i alla typer av föremål, som inkluderar kylskåp, bokhyllor, soffor och diskbänkar. Det finns också en typ av vägg som detta spel erbjuder. Sp härifrån kan du hantera dessa strukturer och helt enkelt lägga till dina öar.

More posts