Fortnite – Finns det bots i Fortnite?

Teknik har verkligen gjort vår värld till en enklare och mer underhållande plats att leva på. Vi kan till och med se hur mycket det har påverkat spelvärlden. Grafik och bilder i dagens spel är spektakulära. Inte bara det, vi kan nu till och med spela ett spel som Fortnite med vem som helst i världen. Även om dessa kan vara spektakulära bedrifter, betyder det inte att det inte finns några fel på grund av denna teknik. I Fortnite finns en av dessa svagheter i bots.

Vad är bots?

En bot är ett oberoende kört program som finns på en plattform och är avsett att interagera med användare, eller i Fortnites fall, andra spelare. De är designade för att fungera som om en människa gör rörelser åt dem, precis som spelare gör.

Botar har alltid setts som negativa i de flesta situationer. Många tror att det tar bort spelupplevelsen. Du vet inte om du slåss mot en sann karaktär eller en robot. När du får en kill eller avancemang i ett spel, är det verkligen förtjänat? Med bots gör det det svårt att komma ut ren.

Använda bots i Fortnite

Overraskande nog har Fortnite tagit bottarna och kört med dem rakt in i deras spel. De har avsiktligt bestämt sig för att använda bots i sin senaste version av spelet, Fortnite Chapter 2. När spelet först lanserades upptäckte spelare snart att Fortnite skapade botlobbyer. Alla som hade spelet placerades i ett, och battle royale som följde slutade med en vinst för alla.

Fortnite bekräftade nästan vad som redan upptäckts i ett inlägg på sociala medier. Nu kommer Fortnite-spelare inte att veta om de dödar en bot eller en faktisk spelare. Det minskar spänningen i spelet för många av dessa fans. Vissa hävdar att Kapitel 2 är mycket enklare än tidigare Fortnite-versioner på grund av dessa dolda bots. När du väl har identifierat en är den lätt att förstöra.

Det är fortfarande tidigt att säga om bots är bra för Fortnite. Det tar definitivt lite att vänja sig vid, särskilt när det finns så många av dem. Vissa spelare har slagit sig samman för att upptäcka och döda dessa bots i massor för att få spelet tillbaka till grunderna. Fortnite-skapare kan dock enkelt distribuera fler om deras antal är lägre. Din bästa insats? Ge det lite tid innan du svär över dessa bots för gott.

More posts