Fortnite: Rädda världen

Det här spelet har utvecklats och publicerats av episka spel. Den släpptes den 25 juli 2017 med ett helt gratis spel. Dess återförsäljarversion publicerades av Gearbox-mjukvaran.

Det här spelet stöds genom mikrotransaktioner för att köpa spelvaluta, som kan användas för uppgraderingar. Fortnite: Save the World är en Fortnite-expansion på 40 $ gratis att spela där du slåss mot horder av skal, för att tjäna V-bucks att spendera på Fortnite: Battle Royale-skins.

MEKANIK:

Rädda världen har fler saker att låsa upp och det mesta har en verklig inverkan på ett slagfält. Som en del av den strategiska komponenten kommer du att kunna skapa dina egna lagförsvarare, byggare och specialister som antingen kan vara passiva för att stärka ditt lag. Du kommer att få tillgång till stödkaraktärerna när uppdraget slutförs från en begränsad tidsuppdrag som du har deltagit.

Rädda världen är ett spel där du måste slåss med miljön. Det finns två förmågor hos träd att utvecklas:

  • Färdighetsträd
  • Forskningsträd

Till en början är många av dessa alternativ låsta precis som de andra spelen du har spelat och spelar och gör tillräckligt med framsteg för att låsa upp dessa alternativ. Det kan vara lite svårt precis som ett typiskt spel du har lagt ner mycket av din tid på att höja nivån på varje komponent du bygger.

OLIKA KLASSER I RÄDDA VÄRLDEN

När du tar dig igenom spelet kommer du att kunna låsa upp nya hjältar från olika klassificeringar. Precis som andra spel kommer det inte att spela någon roll i början eftersom alla kan vara med och bygga din strid. Tänk på att alltid överväga det spel som passar din klass och stil som fungerar bäst på din taktik.

1. Soldater det här är karaktärerna som är huvudoffensiven som du kommer att se i Battle Royal. De har speciella färdigheter som du kan aktivera för att hjälpa dem utföra sina roller. Dessa soldater har sina speciella befogenheter att skada ett stort antal fiender.

2. Konstruktörer designade för att bygga de bästa befästningarna och kan designa kraftfullare fällor och mer hållbara strukturer. De har också förmågan att kontrollera ett stort antal fiender.

3. Ninjor är klassen som kan hantera de mäktigaste och skada alla på en gång med de mäktiga fienderna.

4. Outlanders är allierade som hjälper dig att vinna byte och skatter och kommer att hålla dig uppdaterad om skörderedskap och föremål som du kan använda på slagfältet.

More posts
13 mars 2022

Rainbow Six Siege Mobile

Rainbow Six Siege Mobile utvecklades av Tom Clancy. I det här spelet måste du rädda gisslan, och du måste desarmera olika bomber som dina fiender lägger var som helst och överallt. Rainbow Six Siege M...
Read more