Fortnite Royal Battle: Allt du behöver veta

Fortnite är här för att rädda allas tristess. Oavsett om du bara laddar ner spelet nu, eller om du har haft turen att ha det sedan det första starten, kanske du undrar vad denna hype handlar om. Tja, tur för dig. Vi kommer att belysa dina frågor!

Vad är Fortnite?

Fortnite är ett gratis-att-spela, konkurrenskraftigt skjutspel som ställer dig mot 99 andra spelare i en match för sista man. Ditt mål är att överleva till slutet av striden. Attackera någon med ditt val. Även om du också kan skörda byggmaterial från fristående föremål som bilar och träd, för att bygga dina plattformar, väggar och ramper.

Var kan man spela Fortnite?

Lyckligtvis är Fortnite allmänt tillgängligt på ett brett utbud av enheter. Du kan spela detta populära spel på Android, iPhone, Xbox One, Windows PC, Mac, PS4 och Nintendo Switch. Det är ett enkelt men väldigt uppslukande spel. Multiplayer-spel kan ta upp till trettio minuter. Spelare kan snabbt gå in i ett nytt spel igen.

Vad sägs om åldersbegränsningar?

Eftersom Fortnite har återkommande scener med mildt våld har det fått betyget 12+ av Pan European Game Information (PEGI). Men många barn yngre än tolv spelar fortfarande det här spelet, så föräldrar bör vara medvetna om säkerhetsproblemen och hjälpa sina barn hur de spelar säkert.

Var försiktig med att inte skapa ett typiskt användarnamn när du öppnar ett konto. Detta kan ge bort personlig information. Gör dig själv och dina barn väl bekanta med spelets inställningar.

Hur man spelar Fortnite

Som har nämnts tidigare består Fortnite Battle Royal av 100 spelare. Du måste vara den sista personen i livet i striden. Under matchen får du bara bära många föremål och vapen samtidigt. Så fort du dör är du automatiskt borta från slagfältet. Så du måste hantera din utrustning och ladda ut regelbundet så att dina chanser att överleva är ganska höga.

Det finns också ett hantverkselement i Fortnite. Alla spelare får en hacka. Du kan använda den för att bryta eller riva ner vad som helst till råresurser. Sedan kan dessa resurser användas för att bygga strukturer, inklusive dörrar och väggar. Även om det inte nödvändigtvis är nödvändigt, är dessa strukturer dina fantastiska verktyg för att undvika fiendens eld.

Vad är V-Bucks?

Varje spel har premiumvalutor, och Fortnite kallar deras valuta för V-Bucks. Dessa används för att köpa kosmetiska föremål i butiken, som inkluderar pickax-skinn, glider-skinn och karaktärsskinn. Erbjudandena varierar dagligen, så se till att kolla in ofta för att få tag på de skins du har siktat på i spelet.

Vad är skillnaden mellan "Battle Pass" och "Free Pass"?

Battle Pass är ett premiumversionssystem som låser upp belöningar oftare. Detta inkluderar fler upplevelseboosters och kosmetiska belöningar för att hjälpa spelare att rankas upp i spelet mycket snabbare. Å andra sidan är Free Pass ett nivåsystem. Det låter dig låsa upp några coola gratisbitar som emotes då och då när du är klar med vissa utmaningar.

More posts
13 mars 2022

Fortnite: Rädda världen

Det här spelet har utvecklats och publicerats av episka spel. Den släpptes den 25 juli 2017 med ett helt gratis spel. Dess återförsäljarversion publicerades av Gearbox-mjukvaran. Det här spelet stöds...
Read more