Fortnites hemligheter, avslöjade!

Många spelare har tittat på Fortnite ända sedan lanseringen. Den nyfikenheten får dem att upptäcka några av de bästa och hetaste aspekterna i spelet som vi kommer att avslöja här!

Fortnite utvecklades briljant som ett gratis-att-spela Battle Royale-spel som du kan komma åt på utvalda enheter som Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4, Android, iOS och PC. Det är ett spel mellan 100 spelare som börjar spelet i en stridsbuss. Det betyder att de behöver flyga ur det flygande planet och bara ta med sig en hacka. När de väl har landat måste de kämpa för att överleva medan lekutrymmet långsamt krymper, vilket tvingar människorna i det att slåss. Du måste utrusta dig själv med nödvändiga vapen och utrustning genom att hitta dem på kartan.

När spelaren slåss med någon eller försvarar sig med en hacka, måste han också skörda byggmaterial från föremålen runt om på kartan. Det kommer att göra det möjligt för honom att etablera sina egna väggar och plattformar. Som tur är kan Fortnite: Battle Royale laddas ner gratis på olika enheter. Det betyder dock inte att det är helt gratis. Du måste köpa betalpaket så att du är berättigad att få fler kosmetiska föremål.

Om vi ​​går längre spelar V-Bucks också en betydande roll i Fortnite. Det är premiumvalutan som du kan använda för att köpa kosmetiska föremål i Item Shop. Du köper olika föremål, allt från gliderskinn, hackverktyg och karaktärsskinn. Erbjudandena uppdateras regelbundet, så du måste vara säker på att hålla ett öga på varan du vill skaffa. Observera att en V-buck motsvarar en slant. Det minsta du kan köpa är 500 som kostar $4,99.

Spelare är fria att köpa kostymer när som helst med V-Bucks. Vissa skinn är också tillgängliga och kan tjänas in med Free Pass eller Battle Pass; du måste dock klara utmaningar. Butiken har olika cykler varje dag eller varje innehållssäsong, vilket innebär att några av dina favoritskinn kanske inte är tillgängliga hela tiden oavsett om du vill köpa det eller genomföra en utmaning för dig att få det.

Ibland finns mycket speciella skinn med exceptionellt utseende tillgängliga och ingår i ett premiumpris. En som verkligen skulle fånga din uppmärksamhet är korpskinnet eftersom den har en mycket detaljerad design. Den visas bara under en begränsad tid och såldes för $20. Sedan dess senaste framträdande har Epic inte gjort det tillgängligt igen. Så om du är intresserad av detta skal måste du kolla i butiken då och då.

More posts
13 mars 2022

FPX vs EDG Upprörd i LPL

LPL-sommarfinalerna 2021 hände äntligen, och det var en total smäll. Den här serien var exciterad från början till själva slutet. FPX och EDG är båda utmärkta team med individuella fördelar som den an...
Read more