Grunderna i League of Legends

Alla av oss vill ha detta populära spel idag som heter League of Legends. Men hur spelar man ett sådant spel? Vissa människor tänker på League of legends som ett komplext spel som bara utvalda personer kan spela. Det är där du har fel, även din pappa kan spela det här spelet. Vad ska du göra?

Läs den här guiden och lär dig alla grunderna i League of legends. Den här guiden kommer att hjälpa dig med saker att göra med det här spelet, så håll ut och läs till slutet, säkert efter detta kommer du att någonsin hitta dig själv som en amatör i världen av League of Legends (LOL)

Låt oss börja med att bekanta dig med spelet med den här frågan, "Vad är League of Legends?" League of Legends är ett online multiplayer-spel fyllt med strider och mästare. Standardspelet består av tio spelare, varje lag har 5 medlemmar som använder sina utvalda mästare.

Det här spelet syftar till att förstöra förbindelserna mellan motståndarlaget, men det finns hinder som du måste övervinna först, som torn, undersåtar och motståndarmästare.

Nästa sak att prata om är "mästare". Champion hänvisar till avataren som du använder i spelet. Varje mästare utrustad med sina unika färdigheter. Spelet börjar när spelarna har valt sin mästare att använda.

Dessa mästare har så kallade grundläggande attacker och förmågor eller färdigheter. Den grundläggande attacken kan utlösas automatiskt, men förmågorna eller färdigheterna kastas med hjälp av tangenterna Q.W.E och R på ditt tangentbord. Vissa besvärjelser kan hjälpa mästaren. Dessa besvärjelser kallas summoner trollformler.

Summoners besvärjelser är ytterligare färdigheter för mästaren, och det finns olika trollformler som du kan välja mellan för att passa din föredragna stridsstil. Dessa besvärjelser är nämligen: läka, spöka, barriär, utblåsning, blixt, teleportera, slå, rengöra och antända. Var och en har sina unika effekter och specificerade nedkylningar.

Men besvärjelserna eller färdigheterna är inte de enda som du måste utnyttja i dina mästare. Du måste också köpa dem lämpliga föremål som de behöver. Artiklar kan variera beroende på vilken typ av mästare du använder (kommer att diskuteras i den senare delen).

De här föremålen hjälper din mästare att utvecklas till en starkare varelse som kan dominera andra mästare. Det finns olika föremål i butiken som du kan upptäcka enligt dina mästare.

Låt oss nu gå till mästarnas olika roller. Mästare skapas med olika roller, och dessa roller är stridsvagn, lönnmördare, skytt, fighter, mage och support.

•    Tank – Dessa är mästare som fungerar som lagets sköld. De absorberar skadorna för att förbättra laget. Stridsvagnar har vanligtvis goda kunskaper om folkmassakontroll för att återställa attackerna till dem.

•    Marksman – Mästare som delar ut fysisk skada till motståndare med långdistans. Experter på att förstöra torn på grund av deras räckvidd.

•    Assassin – Mästare som har stor rörlighet och kompetens. De delar ut skadestånd och de dödar vanligtvis motståndarlagen, skytten och magikern på grund av deras svaga försvar.

•    Mage – Mästare som hanterar betydande magiska skador på de rivaliserande mästarna. De har färdigheter som ger ett slag som kan slå en enda mästare eller flera mästare.

•    Fighter – Mästare som också kan hantera betydande skador. Kan hjälpa tanken att hantera andra mästare. Fighters kan betraktas som semi-tank på grund av deras måttliga överlevnadsgrad. Fighters är vanligtvis mästare i meleed eller kortdistans.

•    Support – Mästare som kan hjälpa sin allierade genom att hela, polera och avskaffa fiendens mästare (beroende på färdigheter).

Du kan utveckla färdigheterna och mästarna genom att öka deras nivå och köpa det specificerade föremålet som är lämpligt för deras roll. Du kan förbättra deras upplevelse genom att döda hantlangare, motståndarmästare och djungelmonster.

Du kommer inte bara att få upplevelsen, utan du kommer också att tjäna pengar som du kan använda för att köpa föremål senare för att stärka din mästare. När mästarens nivå ökar, ökar också nivån på deras skicklighet.

När en färdighet ökar, ökar dess förmåga också, vilket gör den mer effektiv i strid. Till exempel, om färdigheten ger skada, skulle dess skada öka om den stiger tills den når sin maximala nivå. Kompletteras med en vara och den kan orsaka mer betydande skador än normalt.

Detta är några av grunderna som du måste känna till i League of legends-världen. Följ dessa grunder och spela spelet tills du tappar!

More posts