Guide för att rädda världen i Fortnite

< u>Idag kommer vi att dela en nybörjarguide för Fortnite: Save the World. På så sätt kan du komma igång snabbare. Det är lite överväldigande om du precis har börjat, så dessa tips borde hjälpa!

 

< u>1. Slutför självstudien

 

< u>Ja, handledningen är tråkig. Ändå är det värt att göra det. Frågorna hjälper dig att se till att du gör framsteg och låser upp de bästa funktionerna och förmågorna där ute. Att rusa in i spelet för att du vill spela med andra kan i slutändan sakta ner dig senare.

 

< u>2. Spara Powerups och XP Boosts

 

< u>I början kommer du förmodligen att få några XP per spel. Du kommer sannolikt att se 10 procent av 5 000 XP i början, men om du får två eller tre spel under bältet kan du tjäna mer än så. Vänta tills du har spelat ett par av dem innan du går igenom dina XP-förstärkningar.

 

< u>Ge bara lagkamraten boosts till personer som hjälper dig på vägen. Du kommer att få reda på senare att Storm Shield-försvaret inte är så bra. När folk är snälla nog att hjälpa till är den bästa motsvarigheten att aktivera den där teamets XP-boost.

 

< u>3. Uppgradera inte vapen för snart

 

< u>Uppgradering av vapenschemat gör det kraftfullare, men du måste ha de rätta ingredienserna för att göra det. Ibland kan du inte hitta dem förrän senare, så du är i en position nu där vapnet är för kraftfullt för din nivå. Du kan inte köpa komponenterna för att skapa den förrän du kommit längre. Ett tips här är att uppgradera några vapen för att långsamt uppgradera dem medan du gör framsteg.

 

< u>4. Gå långsamt i uppdrag

 

< u>Spelare får en bonus för att slutföra sina uppdrag på mindre än två dagar. Även om du går långsamt är det här målet lätt att träffa. Ändå får du bonusar av att spendera extra tid och göra det rätt. Ta dig tid att hitta tillbehör och resurser först för att få sällsynta och värdefulla.

 

< u>5. Sök skattkistor

 

< u>Skattkistor är användbara eftersom de innehåller värdefulla föremål, som fällor och vapen. Slumpmässiga skattkistor visas på varje karta. När du väl hittar det missar de andra spelarna. Lyssna efter det änglalika auraljudet när kistor är i närheten. De kunde vara gömda på vindar och källare. Riv väggarna när du hör ljudet!

 

< u>6. Testa hjälteklasser

 

< u>Soldier är den bästa klassen för nya spelare. Det är en stark sådan i spelet, och det är värt det att ha det här i hjältelistan. Konstruktörer bygger snabbare och outlanders rensar ut snabbare. Testa olika för att se vad du gillar mer.

 

< u>7. Death Isn't Permanent

 

< u>Även om döden kan kosta hållbarhet, är den inte permanent. Plocka upp en hjälte du gillar och bygg upp dem, även om de dör.

 

< u>8. Liten ryggsäck

 

< u>Inventeringsutrymmet i Fortnite-spelet är begränsat. Har inte många versioner av samma vapen. Återvinn dem genom att öppna inventeringen och trycka på återvinningsknappen. Du får också en del resurser som gör det.

 

< u>9. Spendera Talent Tree-poäng

 

< u>Du kan inte respektera ett talangträd. Det beslut du fattar då är med dig för spelet. Det finns inte många alternativ i början, men saker och ting grenar ut och du kan inte köpa allt. Ta reda på vilken typ av hjälte du vill vara och satsa på dem.

 

< u>Slutsats

 

< u>Vi hoppas att den här guiden för att rädda världen i Fortnite har hjälpt dig. Ta dig tid, gör research och du borde ha massor av kul.

More posts