HS - Är Hearthstone Pay för att vinna?

Hearthstone är ett unikt kortspel online som använder Warcraft-serien som bakgrund. Den använder samma karaktärer och komponenter från serien och använder dem i kortlekarna. Kopplingen mellan båda spelen har fått många fans som tycker om att spela båda. Även om Hearthstone är spännande, finns det en liten kontrovers som omger den som startade från andra spelare och deras syn på spelet. Många tror att för att vinna spelet måste du köpa in dig.

Säljkort

Är Hearthstone verkligen lön för att vinna? En del av argumentet ligger i det faktum att spelet säljer faktiska kort för pengar. Om du köper dessa Hearthstone-kort kan du skaffa en enorm mängd kraftlekar som kan hjälpa dig att vinna spelet. De som inte vill betala för kort eller inte har råd blir lätt överkörda av de spelare som har valt att spendera sina pengar på spelet.

Det finns dock sätt att skaffa kort gratis. För de som inte håller med om att Hearthstone är att betala för att vinna, hävdar de att det inte är en nödvändighet att lägga på pengar för att gå vidare i spelen. Faktum är att några av korten som du kan få gratis behövs för att vinna och gå vidare till nästa expansion.

Tjäna pengar

Även om detta kan vara fallet för vissa expansioner, hjälper det fortfarande inte för de som kräver specifika svåra att hitta kort som du egentligen bara ser när du spenderar pengarna. Dessutom tar det ett tag att tjäna tillräckligt med guld för att få de bra kort som du behöver för att ranka och gå vidare.

Lyckan är inte till din fördel om du väljer att inte spendera pengar när du spelar Hearthstone. Medan skaparna hävdar att det är ett gratis att spela kortspel online, är den verkliga frågan hur långt du kan komma vidare utan att göra det. Det är uppenbart att ju mer pengar som spenderas på att skaffa din kortlek, desto bättre har du det. Det är mycket lättare att ranka i spelet, och du behöver inte vänta på att tjäna tillräckligt med guld för att få ett kort som du kanske behöver eller inte behöver för att gå vidare till nästa expansion.

Bestämma själv om det är värt det att betala för dina kort. Om du är ett inbitt Hearthstone-fan ser det ut som att betala för att vinna kan vara din bästa insats.

More posts