HS - De mest ökända däcken i Hearthstones historia

Att spela Hearthstone är ett underhållande sätt att spendera din tid, särskilt om du gillar samlarkortspel med välkända karaktärer. Onlinespelet har funnits i flera år, och om du har spelat sedan starten kommer du säkert att se några minnesvärda kortlekar då och då. Det är vad vi ska titta på nu. Följande kortlekar anses vara ökända i Hearthstone-gemenskapen. De har gjort en enorm inverkan när de spelat, och det råder ingen tvekan om varför.

Miracle Rogue

Miracle Rogue är en kortlek som har funnits ett tag. När Hearthstone var i Beta spelades denna kortlek snabbt och ursinnigt. Nu är den inte lika populär, men bli inte förvånad om den gör comeback. Det är känt för Gadetzan Auctioneer-kortet och några trollformler. Det får spelet att få dragkraft som nästan alltid resulterade i en vinst.

Ansiktslös med flammor

Denna kortlek kan bokstavligen ta andan ur dig. Du får 7/7 minion för fyra mana vilket är helt ovanligt. Det råder ingen tvekan om att detta är anledningen till att många spelar kortleken när de har den. Ja, du kanske måste överbelasta några av dina manakristaller för det, men beslutet att göra det är värt det.

Lord Jaraxxus

Lord Jaraxxus befaller tavlan när han dyker upp. Det är ett unikt kort som ingen annan hade möjlighet att besitta. Lord Jaraxxus förändrade dig till en helt annan hjälte vilket innebar att du hade nya funktioner som kunde hjälpa dig att avsluta matchen på ett nytt sätt som inte var möjligt innan han kom till scenen. Med det här kortet i leken visste personen på andra sidan av brädet att fördelen inte fanns med dem.

Mech Mage

Mech Mage är en välkänd kortlek som blev känd i Hearthstone. Det kostade inte mycket att skaffa vilket gjorde att nästan alla fans kunde spela korten. Med Mech Mage var det tänkt att använda alla kort i kortleken ett efter ett. Ja, det är lättare sagt än gjort, men du kan vinna när det spelades rätt. Detta kortlek inkluderade eldherren Ragnaros och ärkemagiker Antonidas.

Sedan dess beta-dagar har Hearthstone skaffat sig en följare som har varit lojala genom åren. Det finns en historia här som lever vidare genom mun till mun och spel. Dessa ökända kortlekar bidrar bara till dess rika och underhållande historia.

More posts