HS - Hearthstone: Vad är Overkill?

Overkill är något som bör utnyttjas av alla Hearthstone-spelare. Det är tänkt att ge ut extraordinär förstörelse när den spelas. Det ligger i spelarens intresse att använda det när de kan om de vill vinna! Kaoset och bråttom att ladda det skapar kan vara ganska fantastiskt för båda sidor. Overkill lägger till en komplexitet till Hearthstone som kan vara vad som behövs för att behålla sina följare och även få nya fans. Det är helt fantastiskt att se.

Rastakhans rumble

Overkill utlöses när du förstör en karaktär eller minion genom att ge ut överdriven skada genom att använda ett nyckelord. Det beror på vilket kort som används, men du kan även vinna bonusar från det. Dessa varierar beroende på omständigheterna. Användningen av Overkill sågs först i expansionen som heter Rastakhan's Rumble. Sökordet är avsett att visa upp arenatemat som visas i den här expansionen.

För att få Overkill behöver du minst en punkt med överskjutande skada för att få effekterna. Till exempel, om du har ett attackvapen med ett visst antal och Overkill, kan du döda en minion med mindre hälsa för att utlösa det. Beroende på kortet och omständigheterna skapar det en positiv nedfallseffekt för den lyckliga användaren.

Särskilda regler

Det kan bara fungera när det är din tur och kan inte bytas in i det. Så var uppmärksam på dina kort eftersom ordning är högsta prioritet. I Rastakhan's Rumble finns det 14 kort som har denna effekt. Du kan se vad de är på sidan Crafting.

Om du använder dessa kort på ett klokt sätt kommer du absolut att ha en enorm fördel gentemot din motståndare. Det kan avsluta ett spel till din fördel med bara en användning av det. Det tar ett tag att till fullo förstå hur och när den ska användas, vilket kan ses på några av Hearthstones community boards. Det är svårt att hitta effektfulla sökord, men det är fantastiskt att se Overkill i aktion när du väl får tag i det.

Användningen av Overkill är tänkt att lägga till fler lager till hur du spelar spelet snarare än att lägga till brädet. Det är meningen att du ska använda din smarta för att komma på en ny strategi för att förstöra och vinna. Det är sällsynt att ha denna fördel, och när den korsar din väg måste du ta den.

More posts