Hearthstone: Tips för nybörjare

Hearthstone anses vara de bästa samlarbara turbaserade kortspelen på Windows, iOS och Android. Detta utmärkta spel är huvudsakligen baserat på Warcraft-serien som handlar om ett kortspel med den episka multiplayern. Under 2018 har Blizzard firat 100 miljoner spelare som gick med i krogen Hearthstone. Dessutom har Hearthstone av många spelare valt att vara det bästa mobilspelet eftersom det kan laddas ner på olika mobila enheter som iOS och Android från dess iTunes- och Google Play-sidor.

Hearthstone ger spelarna olika spellägen som de kan spela. Det primära läget för multiplayer av Hearthstone är den rankade. I det här läget kommer spelare att få utmaningar att klättra på rankningsstegen på Hearthstone. Denna rankning har totalt 50. Så för att spelare ska få sina rankningar, här är några av tipsen som de måste tänka på:

 • Inkludera de låga manakorten för cirka sju eller åtta på kortleken.

Det är för att se till att spelare inte hamnar på efterkälken när de är på sina tidiga turer. Vanligtvis kommer att inkludera sju eller åtta låga mana-kort säkerställa att spelare kan använda några kort medan de tar sina tre första spel på varje match. Men när spelare inkluderar mindre än fem mana-kort på sin kortlek, kommer de att ha ett kort alternativ i början av matchen. Detta kan göra det möjligt för sina motståndare att lägga till tre minions på sin bräda innan spelaren har spelat ut sitt enda kort med minion. Det kommer bara att göra att spelarna har kommit ikapp sitt spelande.

 • Lägg till kort som kan pppterminera motståndarens minion till leken.

Kort som snabbt kan förstöra en riktad specifik hantlangare kan göra ett stort värde. Hearthstone har många kort som spelare kan använda för att förstöra en målinriktad minion eller minska dess hälsa åtminstone ett. Spelare måste betrakta dessa kort som ett bra kort som de kan ha på sin hand för att omedelbart utplåna de höga hantlangarna av mana. Det är ett måste för spelare att bara lägga till kort som är användbara och kan hjälpa dem att utplåna de hantlangare som har fler attackvärden.

Detta är listan över några värdefulla kort som kommer att hjälpa spelarna:

 1. Naturalisera
 2. Mörda
 3. Får
 4. Kör
 5. Shadow World
 6. Siphon Soul
 7. Jägarens märke
 8. Demonbolt
 9. Big Game Hunter
 • Förlusta korten som inte används.

Hearthstone tillhandahåller inte tutorial-liknande andra spel. Detta betyder att Hearthstone inte berättar för nybörjarna att de kan ta bort de legendariska, sällsynta, vanliga och episka korten som spelarna inte behöver för att samla på sig det arkana dammet. Många spelare kan avförtrolla 5 Arcane Dust-kort, och de kan skapa nya kort för minst 40 Arcane Dust. På Min samling kan spelarna klicka på knappen för att skapa för att skapa eller avförtrolla kort.

De flesta nybörjare av Hearthstone behöver titta närmare på detaljerna i spelet. På så sätt kan det säkerställa att de når sina mål och uppnår sin ranking. Om du är nybörjare i spelet Hearthstone måste du behålla dessa tips och inte ge upp ditt spelande.

More posts
13 mars 2022

Topp 2 hjältar i DOTA 2

Att spela ett onlinespel involverar olika karaktärer, avatarer eller hjältar. Alla dessa ger spelarna en exceptionell spelupplevelse. Ett av de bästa onlinespelen som använder hjältar och karaktärer s...
Read more