Hearthstone: Vad är Tempo?

Hearthstone: Vad är Tempo?

Om du är ny på det populära spelet, Hearthstone, kanske du inte känner till några av termerna eller är intresserad av att lära dig mer om dem för att förbättra ditt spel. En sådan term som du kanske har hört när du spelar Hearthstone är "tempo". Vad är tempo? Fortsätt läsa för att ta reda på det.

I grund och botten är tempo den inofficiella termen som används för att beskriva hur en match går, eller matchens fart. Spelare använder också termen tempo som en etikett för en kortlek som har som mål att hålla tempot på sin sida. Det är en stor fördel gentemot din motståndare när du har det.

För att förklara det mer, är tempot också en del av kontrollen som en spelare har över spelet på kort sikt, särskilt när hantlangare spelas. I det långa loppet vill du dock ha fler alternativ och resurser än din motståndare, så tempot spelar ingen större roll. Så småningom, när du får tillräckligt med tid, skulle du naturligtvis ha en tempofördel. Varför? Eftersom du måste ha kort som kan svara på alla hinder som din fiende kan kasta mot dig.

De flesta tycker att tempot i Hearthstone är ganska lätt att förstå, det är mycket svårare att förklara med ord. Du är bättre att lära dig om det genom att göra ett träningslopp för att se hur tempot verkligen fungerar.

Om vi ​​måste beskriva tempo i ord, finns det några förslag som har använts av spelare i Hearthstone för att visa nya spelare vad det är på ett enkelt sätt.

Du kan till exempel beskriva tempo som förändringen av brädans tillstånd under en viss tid, som ett spel eller en tur. Du kan beskriva det som ett "bra tempospel" eller "bra temposväng". Det här är en enkel definition, men den beskriver inte på alla sätt tempot används i spelet.

En annan definition av tempo är faktiskt matchens momentum. Många använder detta som den "officiella" definitionen, men det kan också vara förvirrande på grund av tolkningar och missförstånd.

Du kan också beskriva tempo som värdet av effekten på ditt brädes tillstånd dividerat med mängden mana som användes. Detta är ganska matematiskt, vilket många spelare gillar, och du kan faktiskt se ett tempo "poäng".

Slutligen kan du också definiera tempo som den hastighet med vilken en viss spelare kan nå sitt vinstvillkor. Detta är lite av en alternativ tolkning av en vanlig definition.

More posts