Hearthstone-hjältar som förtjänar ett försök

Om du undrar över hjältarna med speciella krafter i Hearthstone, då har du kommit till rätt sida. Det är avgörande att träffa var och en av dem så att du vet vilka av dem som kan hjälpa dig mycket när du är redo att slåss!

Rexxar har en av de unika egenskaperna och egenskaperna bland Hearthstone-hjältarna. Han älskar musik, som kan ta hans kraft till nästa nivå. För detta vilddjurs öron finns det inget sötare än ljudet av hans undersåtar som slår sitt byte. Han har destruktiva buffs som kan förvandla en tyst minion till en skrämmande mördande best. Hans bestar ger honom målen, och han kommer inte att lämna någonting levande!

Uther Lightbringer, som är en annan hjälte vi har tittat på, är kapabel att polera eller till och med hela dig. Han har en mängd olika förstärkningar som kan göra honom ännu starkare. Använd honom för att försvaga en minion oavsett dess styrka. Hans obegränsade utbud av Silver Hand gör det möjligt för honom att rekrytera fler hantlangare för att stödja honom hela vägen.

Om du har drömt om att få Garrosh Hellscream, ja, du måste veta att du aldrig kommer att ha fel när du har honom. Han är en av de mest formidabla bestarna utrustade med krigsyxor som han kan använda för att få blodtörstiga undersåtar till bordet. Han är kapabel att hantera enorm skada oavsett hur stark den är.

Malfurion Stormrage är inte bara ett unikt odjur, utan han är det perfekta valet när du behöver en mångsidig hjälte. Några av hans besvärjelser ger dubbla effekter för att besegra motståndaren. Hans hantlangare kan till och med förvandlas till en annan form för att smälta in i atmosfären. Använd honom så genererar han mana snabbt eller ger sina fiender enorma skador.

Gul'dan är en demonisk karaktär som ger en kraftfull skada. Han har tillgång till en uppsjö av demoniska hantlangare som också kan hjälpa dig att skapa kortfördelar för dig att komma överst i spelet. Hans hjältekraft är vad du behöver när du vill bli en förstörbar fiende.

Glöm naturligtvis inte Thrall som din hjälte! Hans kortlek består av diverse buffs, helande besvärjelser, skadebesvärjelser och svårslagna underhuggare som kan vända upp och ner på dina fienders värld. Han har den där överraskande effekten som kan hindra motståndarna från att fokusera i sina strategier. Använd alla dessa egenskaper om du vill ha en fördel i spelet.

More posts