Hur Boosting kan gynna dig i Overwatch

Boosting är en fras som används i esports för att beskriva en specifik tjänst som erbjuds av en mängd olika företag online.

Det är kontroversiellt och är till och med förbjudet i många av spelets användarvillkor. Det kan dock vara enormt fördelaktigt för dig.

Nu är det inte för alla, vissa människor kanske inte har råd med tjänsten, andra håller inte med om moralen i den, men oavsett har alla något att vinna på att få sitt konto förstärkt.

Vad är det egentligen som ökar?

Vad är Boosting?

Boosting är när en spelare spelar på ett konto som de inte äger med avsikten att rangordna kontot. Erbjuds ofta som en tjänst i utbyte mot kontanter.

Så varför skulle du betala någon för att spela på ditt konto? Tja, boosters är ofta otroligt skickliga spelare, med enorma personliga vinster/förlustrekord och rankningar. Så de tar med den nivån av skicklighet till ditt konto och kan ofta öka dig till en rankning som är högre än vad du skulle kunna uppnå på egen hand.

Det fina med dessa tjänster är att de är helt anpassningsbara. Du kan välja precis vilken rankning du vill att ditt konto ska ökas till, för att se till att du inte hamnar för långt utanför din komfortzon.

Detta förvandlar boost som ett enkelt sätt att ha ett högt rankat konto, till en metod för spelare att spara enorma mängder tid.

Om du studerar, arbetar eller på annat sätt ofta är indisponerad, vet du svårigheten att försöka behålla ett konkurrenskraftigt rankat konto samtidigt som du jonglerar med andra ansvarsområden. Boostning låter dig avstå från allt detta.

Du kan köpa boosting för att komma dit du brukar vara rankad i alla fall, så att du kan komma direkt hem och hoppa direkt in i konkurrensen, istället för att trampa dig igenom noob-rangerna.

Det kan också erbjuda spelare på lägre nivå en chans att tjäna några av de höga belöningarna på säsongen som annars skulle vara låsta från dem.

Dessa spelare måste vara försiktiga så att de inte ökar sitt konto för högt och sedan börjar spela. Som om de har ett högst rankat konto och inte har förmågan att redogöra för det, då deras rang, vinst/förlust-förhållande, döds-/dödsförhållande och moralisk utarmning.

Boosting kan också erbjuda dig ett sätt att spela Overwatch med några av dina veteranvänner. Du kan inte spela med lagkamrater som är för högt över din rangordning. Detta innebär att nya spelare inte kan spela med de vänner som kan ha fått dem in i spelet, till att börja med.

Boosting ger spelare en väg runt detta, så att de kan flytta sina konton precis inom räckhåll för varandra.

Förhoppningsvis har detta gett dig en titt på några av de saker du kan vinna på att få ditt konto förstärkt. Även om det kan vara en kontroversiell tjänst, råder det ingen tvekan om dess användbarhet.

Du kan köpa boostningstjänster från olika ställen, och de flesta använder samma prisstruktur. Se bara till att du inte går för högt med rankningen du köper, och du borde vara bra att gå!

More posts