Hur är World of Warcraft fortfarande så populärt?

World of Warcraft har funnits i mer än 15 år och har fortfarande varit extremt populär bland spelare. Det här spelet har lockat ett enormt antal följare från det ögonblick då de första servrarna lanserades och fortsätter att locka ännu mer stöd nu. Det är utan tvekan den mest populära och bästa MMORPG i världen.

 

Det är något väldigt magiskt med hur Blizzard kan behålla gamla spelare och locka till sig nyare. World of Warcraft har bestått tidens tand. Om du undrar hur folket på Blizzard har lyckats upprätthålla denna framgång, har vi forskat långt och brett för att ge dig de exakta skälen till varför World of Warcraft fortfarande är så populärt.

 

< span style="font-size:12.0pt">Anledning ett: alla kan spela det

 

World of Warcraft är en otroligt välkomnande plattform som har nybörjarvänliga spel. Nu mer än någonsin är den här funktionen mer utbredd genom hela spelets design. Användningen av tutorials inom de första nivåerna hjälper spelaren att vägleda och göra det lättare för användaren att få kunskap och förståelse för spelet. Istället för den alternativa metoden som vissa spel integrerar, tar World of Warcraft inte till att helt kasta ut spelaren i djupet och hoppas på det bästa.

 

Innehållet som tillhandahålls av Blizzard är exceptionellt mångsidigt, och det finns massor av det som gör det lämpligt för att attrahera ett spektrum av individer som hardcore-spelare, barn, äldre, tonåringar och allt däremellan . Dessa individer kan dyka in i ett spel och hitta innehåll som är skräddarsytt för deras specifika behov.

 

< span style="font-size:12.0pt">Anledning två: den uppdateras ständigt

 

World of Warcraft erbjuder ett oändligt spel. Utforskningen som spelet föranlett slutar aldrig helt och precis när den gamla börjar bli tråkig, kommer en ny expansion för att rädda dagen och hålla spelarens uppmärksamhet. Blizzard skapar inte bara helt nya tillägg, utan utvecklarna går också tillbaka till tidigare platser och ger den en makeover. Att göra detta ger spelarna möjlighet att gå tillbaka till en tidigare plats och återuppleva den på ett helt annat sätt. Utöver detta ger World of Warcraft användaren uppdaterat innehåll genom att ständigt förbättra spelmekanik, grafik och nytt material, vilket ger spelet en generellt fräsch "känsla".

 

< span style="font-size:12.0pt">Orsak tre: incitament ges till spelare

 

Anledningen till att World of Warcraft kan behålla en enorm mängd spelare beror på systemen som implementeras av Blizzard, som belönar veteraner. En av de mest framträdande belöningarna är prestationssystemet. Detta system är designat för att långsamt tillåta spelare att samla prestationspoäng, vilket hjälper till att öka deras känsla av prestation. Tillsammans med detta kan dessa poäng ses av andra spelare i spelet. De mest skickliga spelarna finns på World of Warcraft-webbplatsen.

 

Inom dessa prestationssystem finns speltitlarna som tilldelas spelare. Detta är ett svar på deras prestation i spelet. Dessa speltitlar är enorma skryträttigheter i World of Warcraft och är en genialisk metod för att få spelare att komma tillbaka – de vill förbättra sin titel i spelet.

More posts