Hur du bestämmer dina vinstvillkor i LoL i fyra enkla steg

När det kommer till League of Legends (LoL), skiljer det sig mycket från vissa PvP-spelkort, inklusive Shadowverse, Hearthstone och Magic the Gathering. PvP- och LoL-spel har liknande funktioner, inklusive de faktorer som är under din kontroll och de som innehåller osäkerhetselementet som du har liten eller ingen chans att ändra.

Du måste till exempel ha kontroll över alla kort du har lagts på din kortlek innan du letar efter en motståndare och startar spelet. Du kommer att ha en aning om varje kort som var öppet och försöka förbättra kvaliteten på dina kort för dina förväntade kortlekar. Men om du kan "gå-med-flödet" i spelet mellan dig och din motståndare, är allt inte omöjligt att hända.

När det gäller att spela League of Legends kommer din "lek" att ha liknande funktioner som du har när du väljer dina beskärningssidor, mästarpool och primär roll. När det gäller Champ Select kommer du att ha en stor chans att vinna matchen trots att du når poolen förbjuden eller autofylld. Å andra sidan, trots att du skapade förfrågningar eller förslag, var kortleken som dina medspelare valde inte under din kontroll.

Vad är vinstvillkor?

Vinstvillkoret anger de mål eller professionella mål som du tenderar att nå eftersom de kännetecknar det ideala sättet att nå mästerskapet. Det kan också vara din guide genom hela metoden. Med tiden kan även ditt vinstvillkor förändras. Se ditt vinstvillkor som din plan #1, vilket kan ge dig chansen att samla på dig plan #2 och #3 och mer.

1. Vet din roll

Att känna till och förstå din roll anses vara ett av de viktigaste stegen du kan göra för att avgöra ditt vinstvillkor eftersom det är den främsta faktorn som är under din kontroll. Innan du börjar spela spelet har du friheten att välja dina önskade roller. När det kommer till autofyll då och då har du potentialen att veta vilken typ av spel du skulle älska att spela.

2. Bestäm din mästare

Även om att känna till din roll är ett av stegen som hjälper dig att urskilja ditt vinsttillstånd, kommer det i slutet av dagen att avgöra din mästare som kommer att definiera de saker du ska göra. Du kan utvärdera din mästare genom att studera och jämföra förmågorna och statistiken för olika mästare i spelet.

3. Lär känna ditt team

När det kommer i Hearthstone kan du välja totalt trettio kort för att samla din rankade steglek. Nåväl, när det gäller League of Legends har du kontroll över de 6 olika korten eftersom du ingår i en grupp som består av 5 spelare.

4. Bestäm spelstatus

Ditt lag, mästare och vinstvillkor bestäms alla innan spelet börjar. Men det är absolut nödvändigt att bestämma tillståndet i spelet. Du kan bestämma ditt spelläge med olika faktorer, inklusive föremål och guldskillnad, objektiv kontroll och te, skalning.

More posts