Hur du ökar din Winrate i Overwatch

Alla spel kan betraktas som komplicerade när du inte förstår vändningarna och får en uppfattning om hur du vinner. Det går att spela under en lång period, men det kan vara slöseri med tid om du bara fortsätter spela utan att vinna. Som sagt, det är viktigt att bygga en winrate för att nå framgång. Tänk alltid att förlora betyder inte att du inte är bra. Det innebär att det finns något bättre som du kan göra för att förbättra.

Tänk på stöden och tankarna. Dessa hjältar är bara några av de bortsedda karaktärerna i spelet eftersom de flesta spelare föredrar dödsfall och skicklighetsskott på grund av tanken att de kommer att känna utmaningen. Men när spelet blir mer populärt har vi märkt att strategierna också förändras. Det betyder att målen är mer övervägda nuförtiden än dödarna.

Tankar och stöd spelar en viktig roll i Overwatch. De består av dynamiska karaktärer med speciella uppgifter. Använd dina lagkamraters kunskap för att döda sprees och ta kunskap om hur man kör spelet. Tänk på att dödarna varierar för varje karaktär och karta. Du måste använda karaktärens potential för att maximera din förmåga och slåss mot motståndaren. Fokusera på den del som du utmärker dig om det är din styrka. Om du är bra på att skapa skada, använd då vapen som kan göra ditt jobb enklare och snabbare.

Skjut mycket. Dra nytta av den oändliga ammunitionen av vapen. Det betyder att du inte håller tillbaka när du behöver skjuta tills du träffar målet. Det resulterar också i laddning det ultimata när du lyckas skapa en skada. Som sagt, du kan skjuta så mycket som du inte behöver tjäna kulorna när du behöver använda den eftersom den alltid är tillgänglig. Det här området är det som gör att Overwatch sticker ut bland andra spel.

Vi måste också notera att ljudeffekterna från fienderna är starkare än lagen. Overwatch har också ett unikt sätt att skapa sina ljudeffekter eftersom varje händelse eller händelse har ett distinkt brus, vilket gör att du kan skilja det ena från det andra. Det låter dig bestämma om du planerar hur du ska svara. För att göra den här funktionen effektiv måste du verkligen vara uppmärksam på ljudsignalerna så att du vet hur du ska vidta åtgärder när det behövs.

More posts
13 mars 2022

Dota 2-tekniker avslöjade

Defence of the Ancients eller förkortat DOTA 2 är en extremt känd mod för Warcraft 3. Tillsammans med utvecklingen i det här spelet finns det massor av tekniker och strategier som kan öka chansen att ...
Read more
13 mars 2022

RAKET LIGAN

ROCKET LEAGUE I juli 2015 lanserade Psyonix ett fotbollsspel online som de utvecklade och publicerade. Onlinefotbollsspelet kallades Rocket League. Den släpptes först i PlayStation 4 och Microsoft Wi...
Read more