Hur kan den nya statistikfliken hjälpa till i LoL

Varje år har vi alltid något att se fram emot i League of Legends. Det beror på att utvecklarna har varit fasta på att utveckla ett mer avancerat, användarvänligt och funktionsrikt spel för de LoL-ivriga spelarna. De såg till att du inte bara njuter av ditt spelande, utan de ser också till att League of Legends är värda din tid och uppmärksamhet. De förbättringar som görs konsekvent gör att det här spelet sticker ut.

Nu har vi uppmärksammat en annan funktion och många spelare tycker att den är mer spännande. De kan nu se spelstatistiken organiserad på en flik. Här kunde utvecklare skapa ett system som ska ge spelarna en djupgående analys om deras prestanda i spelet. Genom att se den systematiska statistiken tydligt vet du när det är dags för dig att förbättra dig själv genom att skapa en bättre strategi för att nå en nivå i spelet.

För att du ska kunna avgöra din prestation, kommer den nya statistikfliken att berätta om skadan och färdigheter i spelet. Dessa områden bestäms av siffrorna såväl som den detaljerade analysen som sammanfattar din prestation efter matchen. Det är en briljant idé eftersom den gör det möjligt för spelarna att skapa ett bestämt mål som de måste uppnå.

Dessutom, när du ser din prestation i spelet kommer du också att uppmuntra dig att göra bättre ifrån dig varje gång du kommer ut på slagfältet. Det kommer också att utmana dig att jämföra dig med andra spelare före dig. På det sättet kommer du att tvinga dig själv att konkurrera med dem på allvar. Statistikfliken hjälper dig också att avgöra vilket område du behöver fokusera på.

Det är också värt att notera att försäsongsspelen kommer att spelas in för att uppmuntra spelare att utnyttja sin fulla potential. Inspelningen kommer att starta från mellansäsongspatchen 8.12 till idag. Så om du är en sorts spelare som är stolt över League of Legends-spelvärlden, låter du dig inte slås av de andra spelarna.

Vi kan inte vänta med att se ett mer utmanande och intensivt spel i League of Legends eftersom vi välkomnar denna nya funktion. Låt oss ta reda på om du kan slå dina motståndare eller om du är den spelaren som är nöjd med att vara på samma plats som du har nu. Om du är redo för att den nya statistikfliken ska börja, börja med att sätta ditt mål nu!

More posts