Hur kan du öka ditt beteendepoäng i Dota 2?

Att spela Dota 2 kräver du ska vara på ditt bästa beteende om du vill njuta av spelet. Dota 2 rangordnar spelarnas beteende baserat på rapporterna och lovord som skickas i slutet av varje onlinematch. Rankingen hjälper till att främja lagspel och disciplin bland onlinespelare.

 

Onlinespel ger människor tillsammans från olika bakgrunder. Vissa individer föredrar att misshandla och förolämpa sina vänner när de spelar medan andra spelar respektfullt och gör spelet roligare. Beteendepoängen i Dota 2 försöker reglera förekomsten av dåligt beteende under matcher. Rankingsystemen rangordnar spelarnas beteende och attityd under matcher mellan 1-10 000. En är den lägsta poäng du kan få medan 10 000 är den högsta poängen.

 

Viktighet av rankingpoängen

 

Rankingpoängen hjälper datorn för att tilldela lagkamrater under spelet. Personer med höga poäng, till exempel 10 000, får lagkamrater med liknande poäng. Däremot kan en spelare med högt betyg få en lagkamrat med extremt låg poäng som 6 000. Situationen inträffar dock bara när andra medlemmar i kö har mycket låga poäng.

 

Beteendepoäng hjälper till att minska kötiden för spelare med höga poäng. Dota 2 prioriterar spelare med höga poäng när de skaffar lagkamrater för onlinematcher. Individer med lägre poäng köar längre eftersom de identifieras som lågprioriterade.

 

Förbättring Beteendepoäng

 

Det finns flera saker som du kan göra för att förbättra ditt beteendepoäng

 

Tystnad

 

Det bästa sättet att förbättra din poäng genom att vara tyst genom matcher. Många människor minskar sina poäng på grund av rapporter om att språket inte är stödjande eller kränkande. Att förbli tyst minskar chanserna att få en anmälan. Du kanske tycker att det är lätt att öka din poäng eftersom du får 10 beteendepoäng efter varje spel. Detta är den bästa strategin som spelare använder för att snabbt förbättra sina poäng.

 

Respekt

 

Behandla alla i spelet är grundläggande om du vill att dina poäng ska växa. Respekt innebär att vara artig mot alla när man spelar. Lagkamrater älskar respektfulla partners som gör det enkelt att spela. Du kan prova den här strategin om du inte vill vara tyst under spelet.

 

Positiv Kommentarer

 

Lagspelare älskar uppmuntran under matchen. Du kan prova att gratulera dina lagkamrater efter ett lyckat drag, eller uppmuntra dem när de krånglar. Sådant lagspel ger mycket beröm från andra lagspelare. Dessutom värderas din insats i spelet högt under spelets gång även om du inte har något ledarskapsmål. Undvik att klaga när någon av dina lagkamrater missar ett tydligt dödande eller skott. Positiva kommentarer ger det bästa ur alla.

 

Var Kul

 

Spel ska vara roliga för alla. Försök att vara en rolig person genom att främja spelandet och samla alla under matchen. Att bygga en sådan positiv spänning hjälper alla att njuta av att spela spelet med dig. Du får beröm från dina lagkamrater i slutet av spelet.

 

Sammantaget har du att förstå att alla är människor och ibland har människor en tuff dag och blåser sönder genom att spela onlinespel. Försök att behandla alla i enlighet därmed för att öka ditt beteendepoäng. Att använda ovanstående tips kan säkert hjälpa dig.

More posts