Hur man blir bra på Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege intar en unik position i en värld av konkurrenskraftiga e-sporter. Det är utan tvekan den näst största FPS, bakom CSGO och före COD, men har drastiskt annorlunda spelupplägg än båda.

Därför kommer en spelare som går över från en annan FPS till R6S att kämpa i början, mer än den spelaren kan vara van vid. För att försöka omintetgöra detta, kommer vi att bryta ner och prata om några av grunderna i Rainbow Six Siege, och hur du kan förbättra ditt spelande inom varje område.

Vi har redan diskuterat detta från en annan vinkel i ett annat ämne, som du kan kolla in här: https://buyboosting.com/blog/how-to-win-at-rainbow-six-siege-learn -från-experterna-

vapenspel

 

En av de viktigaste skillnaderna du kommer att märka är pistolspel. R6S spelar betydligt långsammare än Call of Duty men något snabbare än CSGO, och skottlossning återspeglar det. Det är en kombination av den tålmodiga vinkeln som håller spelet och det löpande och skjutande som finns i nystartade titlar.

Som ett resultat beror vad du bör fokusera på på vilket spel du har gått över från. En COD-spelare kommer snabbt att anpassa sig till en roameroperatörs snabba natur, medan en CS-spelare borde klara sig med ett ankare.

Om du behöver arbeta med dina vinklar, lär dig skillnaden mellan scopen. En ACOG erbjuder dig högre förstoring och kommer att ge dig en fördel när du håller ett snävt hörn. Du kommer också att behöva lära dig hur det fungerar att hålla ett hörn. The War Owl på YouTube har en bra video om detta för CSGO, men grunderna gäller även här.

Peakers fördel är en annan sak att tänka på. På grund av fördröjningen och latensen hos R6S-servrarna, samt skillnaden i reaktionstider, har personen som toppar i ett skottlossning (personen som gör utmaningen) en fördel på en bråkdel av den som håller vinkeln.

Sistligen kommer du att vilja fokusera på huvudbilder. Precis som CSGO är ett headshot här ett omedelbart dödande. Så lär dig höjden på karaktärsmodellerna och arbeta med din förutsättning.

Lär dig kartorna

 

Detta är det enskilt bästa du kan göra för att förbättra din Rainbow-prestanda. Även om det är en integrerad del av andra FPS-titlar, är det mycket viktigare här. Spelet är designat kring miljön och hur enskilda operatörer interagerar med den. Vissa kan bryta ner särskilda väggar, skjuta igenom dem och så vidare.

Utöver det kommer kartan att avgöra hela din strategi. Din kunskap om poster till dina bombplatser kommer att vara skillnaden mellan att vinna och att förlora. För att arbeta med detta, hoppas på ett privat spel och ägna lite tid åt att springa runt de konkurrenskraftiga rotationskartorna, och tillbringa lite tid med att spela dem i vardagsmat.

Hitta din huvudsakliga

 

Att välja din huvudoperatör är en hel process i och för sig, men det är viktigt för förbättring. Detta skiljer sig från COD och CS, där du inte riktigt har operatörer, åtminstone inte i samma utsträckning.

Så leka med alternativen, och när du hittar ett du gillar, håll dig till det. Om du kontinuerligt fortsätter att byta, kommer du aldrig att bli bekväm med en.

More posts