Hur man bygger influenspoäng i LOL

League of Legends of LoL anses vara ett av de mest spelade onlinespelen med mer än 12 miljoner spelare över hela världen dagligen. Det här spelet för flera spelare har inte bara många utmaningar som håller spelarens uppmärksamhet. Men det är också ett paket med överraskningar och problem som håller även den mest hårda spelaren hänförd.

Om du vill bygga influenspunkter som populärt kallas IP, fortsätt att läsa den här guiden för att veta mer.

Influenspunkten är ett mått på kallelsens inflytande. Denna åtgärd vidtas baserat på prestationer inom justitieområdet. Kort sagt, under spelets gång kommer varaktigheten du spelar såväl som de förmågor ditt lag har att öka möjligheten att få och få inflytandepoäng.

Denna flerspelare spelet spelas om två lag av mästare tävlar om att vara de första att döda det andra Nexus-laget. Om du försöker nå fienden finns det både allvarliga utmaningar och hantlangar som måste angripas längs vägen. LoL är baserad på en serie kartor som du kan nöja dig med att spela på som kallas Fields of Justice.

IP används för många förmåner genom hela spelet. Som till exempel kommer tillräckligt många IP-poäng att tillåta dig att permanent ångra mästare, vilket ger dig en stark fördel gentemot motståndarlaget genom att tillåta dig att utöka poolen av mästare och motval. När du väl har låst upp mästare kan du utöka din skicklighet och välja en stark mästare för att slå den du förväntar dig att versa.

Om du redan har en föredragen mästare i LoL-spel, kan du använda din IP för att köpa runor till mästaren. Runor kan öka mästarens kraft för att göra henne eller honom mer kraftfull och starkare. Det finns guider som hjälper dig att skaffa fler runor och hur du använder IP:n för laget.

Det finns tid som samt bastak för påverkanspunkter som dikterar mängden IP du har. Som till exempel får du en söt inflytandebonus för en vinst var tjugofjärde timme. Du måste vinna spelet varje dag för att öka dina inflytandepoäng.

Det faktum att det finns Det finns många komplexiteter i LOL, den här IP-guiden är bara en del av vad du måste veta för att bli bra på det här spelet. Om du har mer hjälp, läs någon guide som erbjuds av LoL-experter.

More posts
13 mars 2022

Dyk in i PUBG Mobile

PlayerUnknown's BattleGrounds eller PUBG har nu kommit till Android och iOS. Här är allt du behöver veta för att fortsätta sluka den där kycklingmiddagen! Vad är PUBG Mobile? PUBG Mobile är den offi...
Read more