Hur man får Hero's Health Points

När du spelar spelet, Overwatch, måste du förstå din spelstatistik och framsteg. Genom att känna till både din statistik och din utveckling kan du samla på dig bättre tekniker för att förbättra din spelprestanda. Även om din fulla ansträngning är tillräckligt för att behålla poängen för din hjältes hälsa. Att titta på dina hälsopoäng över tid är en av de viktigaste faktorerna som du bör göra när du spelar spelet. Det är för att det kommer att urskilja om du har tillräckligt många hälsopoäng för att motstå träffarna från ditt motståndarlag. Din hjältes hälsopoäng är också ditt tecken om du kommer att skadas inom en kort period eller om en attack från din fiende träffar dig.

Poängen för din hjältes hälsa kan förändras med tiden på grund av dina motståndares vapen och attacker. Å andra sidan kan vissa situationer också ge dig några chanser att återta och läka dina handlingar. Inuti spelet kan dina hälsopoäng särskiljas av staplarna i vitt som kan delas upp i 25 poäng i steg. Varje gång din hjältes hälsopoäng minskar, vilket är ungefär lägre än 75 poäng, kommer din hjälte att känna så mycket smärta. Dessutom kan du se en blodsmutsande röd kontur som finns på spelets skärm, och detta kommer att visa din hjältes hälsostatus. Du kan också höra föränderliga ljud när din hjälte uttrycker smärtan han eller hon känner.

När din hjältes hälsopoäng redan är utslitna betyder det bara att det är rätt ögonblick för dig att byta hjälte. Sedan väntar du i några minuter eller timmar tills din hjälte återställer sin kraft och gör dig redo att slåss igen i striden. Men när din hjältes hälsopoäng förbättrades med mer än 75 poäng kommer din hjälte att känna en viss lättnad, vilket är bra för dem.

När det gäller HUD kan du bestämma hälsopunkterna för din hjälte i det nedre området i det vänstra hörnet nära profilen för din valda hjälte. Förutom HUD kan du också bestämma statusen för andra hälsotyper av din hjälte i olika färgfält. Den gula stapeln visar rustningen medan den blåfärgade stapeln representerar din hjältes sköldar. Kom ihåg att dessa olika färger på stänger, skölden kommer att vara den som förstörs när fienderna skadade den.

Bepansringen kommer att tömmas först innan hälsan efter utarmningen av skölden när den skadas av motståndarna. Pansaret kan blockera de fem olika typerna av skador från varje attack och kan hantera tio typer av skador från fienderna. Det är ett fördelaktigt verktyg för dig att skyddas från eldvapen, hagelgevär och andra typer av kraftfulla och snabba verktyg.

Och det är allt. Hälsopunkterna för din hjälte diskuterades redan av oss. Och den här gången rekommenderas det att du är förberedd innan dina fiender attackerade dig.

More posts
13 mars 2022

WoW Classic Fas fyra

Trots spelen, ja, tråkig start, tjafsar Blizzard fortfarande framåt med det klassiska WoW-tåget och kör det in i den fjärde fasen i april, komplett med en ny raid. Det har gått ett tag sedan den senas...
Read more