Hur man får bättre Air Rocket League

Air Rocket är en unikt sportspel som bröt in i videospelsindustrin med ett okonventionellt koncept att använda raketbilar för att spela fotboll. Spelet blev snabbt populärt som ett resultat av dess exceptionella grafik och funktioner.

 

Du har förmodligen försökt ut spelet och gillade det ganska mycket. Men att göra sjuka luftsvängar och ändå behålla ditt mål är kanske svårt. Erfarenhet är en avgörande faktor som du saknar innan du kan börja utföra trick som lämnar dina konkurrenter i vördnad.

 

Den här artikeln belyser tre enkla men effektiva sätt som hjälper dig att bli bättre i Air Rocket League utan att använda fuskkoder eller ta en evighet. Du blir bättre på spelet på mindre än en månad om du använder dessa tips.

 

Fokus på Träning

 

Träning är en grundläggande en del av att förbättra din spelprestanda. Du måste schemalägga daglig eller veckovis speltid för att träna. Att spela ARL liknar att spela ett musikinstrument; övning hjälper dig att bli bättre.

 

Din träning gör det måste inte vara hela natten. Att bränna midnattsoljan bygger inte upp din prestation. Istället blir du trött och blir sämre när du spelar mot dina vänner.

 

Om du har provat spela spelet hela natten som en träningsstrategi har du förmodligen upplevt dålig prestation. Att spela hela natten är tröttsamt och du får inte tillräckligt med sömn. När du spelar mot din vän är din reaktion långsammare och du fattar dåliga beslut. Att vinna i spel kräver att ditt sinne är skarpt och fräscht. Tillräcklig sömn ökar din energi, din beslutsprocess och du presterar bättre i spel.

 

Schema två till tre timmar av dagen för träning. Välj tider på dygnet när du är som mest pigg och ditt sinne är aktivt. Man lär sig mycket och träningen blir mer effektiv. Träna helst på morgonen efter att du har vaknat eftersom du är som mest pigg just nu.

 

Använd Gratisspel

 

Fritt spel är ett koncept som många professionella spelare använder. Men många vanliga spelare försummar användningen av gratisspel eftersom det verkar enkelt. Genom att använda free-play kan du utveckla dina färdigheter och du förstår spelet bättre.

 

Kort sagt, du bilda en relation med raketbilen. Länken låter dig öka din prestation eftersom din hjärna förstår hur spelet fungerar. Fritt spel eliminerar också pressen av att spela mot en motståndare, vilket ger dig den bästa möjligheten att mäta dina färdigheter.

Många spelare tycker att de utvecklar en unik stilkänsla när de övar på att använda fritt spel. Du får en chans att prova nya trick och förbättra din övergripande spelkoncentrationsnivå.

 

Tävling

 

Var inte blyg bort från att spela matcher mot högre rankade spelare. Du får erfarenhet som gör att du kan utföra galna skott och vändningar. Att spela mot människor som är bättre hjälper dig att lära dig genom exponering. Spela helst 1v1-matcher som får dig att känna dig obekväm och utmanad.

 

Titta senare repriserna av dina spel eller få en annan ARL-spelare att titta på dina repriser och ge dig råd. Du lär dig av dina misstag och anpassar din träning när du går till free-play. Lycka till med träningen!

More posts