Hur man håller sig vid liv i PUBG

PUBG är en av de mest populära spelen idag, med miljontals spelare från hela världen som spelar detta onlinespel. Men som andra onlinespel där ute, behöver du några tekniker för att hålla dig vid liv och vinna spelet. Om du letar efter Battleground-tips för att hålla dig vid liv, då har du kommit till rätt plats. Vi kommer att ge dig några av de mest sällsynta men effektiva PUBG-tipsen och tricken.

Tips #1: Att välja rätt plats att hoppa av planet är den första frågan om PUBG-körningar, och det finns inget exakt och rätt svar. Detta beror på vad du gör och vart det går. Den västra kustdelen, särskilt mellan Georgopol och Primorks, är dock extremt tyst. Det finns inga landmärken; det finns inga områden som är mycket byte som bjuder in andra spelare, liksom den hårda vägen, kan göra bilar till ett knepigt val. Därför håller många spelare sig borta från det. Å andra sidan, om du är smart nog att landa på den här platsen, betyder ett stort antal strukturer att du kan hitta verktyg och vapen för att ha en chans och hålla dig borta från problem tillräckligt länge för att vara vid liv när situationerna blir värre.

Tips #2: För att hålla sig vid liv är det ingen bra idé att ta skada; men i det tidiga spelet kan det vara värt besväret. När du har gömt dig i hörnet av den blå cirkeln kommer du att ta en liten skada; men ingen kommer att ana att du ska åka dit. Med bra läkningsmöjligheter kan du hålla dig där under lång tid samt hålla borta slagsmål. Du kan också plocka upp ett par dödar på intet ont anande fiender. Men jag är alltid uppmärksam på ditt välbefinnande såväl som nästa cirkel.

Tips #3: Strukturer är normalt bra för att hålla liv i PUBG, särskilt när du kan täcka ingången, men de har många hot. En välplacerad granat avslutar en löpning direkt, och när någon hittar dig där kommer du att hamna i ett bakhåll vid utgången. När du letar efter en idealisk plats att bo på i några minuter, försök leta efter en kulle, dopp och ås så att dina fiender inte kommer att lyckas skjuta mot dig. Detta kommer att ge dig ett tufft försvar eller skydd och bättre siktlinjer jämfört med vilken byggnad som helst och, ödesdigert, många fler alternativ för att fly.

More posts