Hur man har kortfördel när man spelar Hearthstone

Kortfördelen är de mycket avgörande faktorerna som du behöver känna till och förstå när du spelar Hearthstone. Det har också en relation till idén om att få massor av kort jämfört med vad ditt motståndarlag hade, samtidigt som du har en ganska stabil närvaro på brädet. Att väga korten du har i dina händer och jämföra dem med dina fienders omständigheter är en av de nödvändiga delarna du kan göra för att samla tekniker om när du ska spela och aggressivt byta handhavare.

Följande är några av tipsen som kan hjälpa dig att förstå hur viktigt det är med Hearthstones mekanik. de kan också få dig att tänka i olika tekniker som hjälper dig att dra nytta av den nuvarande styrelsen. Du kommer också att vara medveten om de möjliga lögner som kan hända i framtiden.

Steg #1

Om du är den som designar din önskade kortlek, rekommenderas det att du ska inkludera att dra flera kort genom hantlangare eller trollformler. Nästan alla kortlekar har ett färre antal underhuggare i sena spelet jämfört med de tidiga varelserna. När spelsessionen fortgår kommer du att märka att du kastar de olika lekarna med minions till brädet. Om du inte kan hjälpa till att fylla på händerna utanför kortleken kan du omedelbart få chansen att vända. På så sätt kommer du att vara mer skyddad från snöbollshotet, eller brädservetter som samlats på ditt motståndarlag.

Steg #2

Aggressiva kortlekar kräver att du kastar fler kort jämfört med arketyperna Control och Midrange. Med din agro-däck kommer dina händer att bli tomma snabbare och blev mer mottagliga för rensningar av brädan. Om du har svårt att hålla dina motståndarlag lägre än dig, kontrollera dina neutrala kort och Hero-specifika så att du kan söka efter beefing-teknikerna för flödet av din minion.

Om du använder besvärjelser som din teknik för att få många kortfördelar när du spelar Hearthstone, se till att de representerar anständiga värden. Sprint kan vara en rejäl handfyllning när du blandar den med förberedelser, medan Mind Vision kommer att använda ett enda kort för att ta emot ett annat. Ja, det kommer att ge dig mer kraftfulla kort som du kan spela, men du kan inte få en kortfördel. Observera också att när du spelar Hearthstone med dina kortdragningstrollformler - senare i din spelsession kommer alltid att vara det bästa scenariot som du kan använda för att kämpa på brädet.

Slutsats

Dina drömfenomen för att få kortfördelar genom att använda det välorganiserade minionspelet är att leta efter sätten för dina lagkamrater att besegra mer eller mindre två motståndare. Ta en titt på de möjliga effekterna som kan hända dig och dina motståndare. Titta på de saker som kan hända när du använder de hantlangare du har spelat till brädet. Och försök också att söka efter metoderna som kommer att öka effektiviteten i din handel. Shattered Sun Cleric och andra liknande kort kommer också att göra det möjligt för din svagare hantlangare att få en kick på sin vaniljvikt för att ta många motståndare.

More posts