Hur man når legenden när man spelar Hearthstone

Eftersom Hearthstone får många spelare råder det ingen tvekan om att det är ett av de berömda onlinespelen som finns i dessa dagar. Och jag är säker på att du vill bli en expertspelare i den här ligan. Rulla ner för att få tips och tricks som du kan göra för att nå Legend-läget i Hearthstone.

Ha tillräckligt med tid att spela och ägna sig åt under en längre period

Du börjar till exempel spela Hearthstone för att nå legenden och börjar med den 15:e rankningen. Det kan ge dig över 700 matchningar. Dessutom kommer vinstserien att sluta under den 5:e rankningen. Och varje spelare kommer att få bättre spelupplevelser, vilket de ansåg som en stor sak när det gäller minskningen av stjärnornas framsteg. Om du inte har tillräckligt med tid för att spela spelet kan det ge dig nya spelmål.

I Hearthstone strävar du efter att maximera och skapa beslut under en längre period och öka din takt över tiden. Om du ökar din vinstprocent med cirka 50 %, har du större chans att få legenden.

Bli av med autopiloten – spelets namn är ett bättre beslut

Det finns massor av människor där ute som spelar Hearthstone och andra onlinespel utan att ens tänka efter. Och ja, det är ett av dina sätt att bli avslappnad, men inte det bästa sättet att bli bättre.

Ha lite tid för dig själv; varje sväng i Hearthstone kommer att ta lite tid. Och om du är nära slutet av din klättring är det bättre om du tar tio till 15 sekunder att tänka innan du gör några rörelser.

Kom ihåg att det inte är en bra idé att tänka ut, det mycket märkbara beslutet anses alltid vara det ideala. Att ge din hjärna tid att tänka kommer därför alltid att vara ditt bästa vapen för att få legenden om Hearthstone.

Välj den perfekta kortleken

Förneka det eller inte, de flesta deltagare i Hearthstone föredrar vanligtvis stora spel, memevinster och teoriskapande. Ja, det är ganska imponerande, men när det gäller vinstpriser är det bäst om du väljer att spela den perfekta kortleken.

Du kan vanligtvis söka efter de nuvarande däcken på vissa ställen, inklusive hearthstone toppdäck, tempostorm och hsrepay.net. Du kan också triangulera dessa platser om du vill. Välj något av toppskiktet som du tycker är bättre. Men vi rekommenderar att du väljer den agro-lek som kan få ditt spel att fungera snabbare. Det bidrar också till tilt som gör varje förlust av spelarna obetydlig.

Använd de bästa verktygen, som Deck Tracker of Hearthstone

Vissa nedladdningar kan hjälpa din spelupplevelse att bli bättre. Du kan också överväga att använda deck tracker från Hearthstone. Det är alltid upp till dig vilket verktyg du föredrar att använda. Men Hearthstone däckspåraren hjälper dig att visa de använda korten i din kortlek såväl som i din motståndare. Det kan också visa dig tiden som är kvar för din tur och sannolikheten att dra dina nyckelkort.

More posts