Hur man roterar effektivt i Dota 2

Slagfältet i Dota 2 har olika körfält. Hjälten måste lämna vid startfilen och bör fortsätta till en annan för att utforska kartan. Denna åtgärd kallas en rotation. Medan han försöker resa överallt på kartan måste han vara försiktig och använda rätt timing så att han inte blir instängd eller dödad av fiender och du kommer att kunna hjälpa dina allierade. Rotation kan fungera framgångsrikt om du har rätt strategier för att teleportera till ett annat körfält.

Först, förstå TP-rotationen. Tänk på att teleportrotation kommer att kosta dig mer guld och kan också bidra till din hjältes nedkylning, men i gengäld kan du nå det andra körfältet snabbare. Denna aspekt används ofta och är till hjälp när motståndarna kommer närmare tornet och försöker knaka. Det är viktigt för att kontrollera tidig aggression, det är därför spelare alltid bör vara beredda att använda TP-rotationen för det mesta.

När det är dags för dig att använda TP-rotationen behöver du bara fokusera på kartan och placera händerna på rullningen. När du ser fienderna placerade under tornet, se till att dina allierade är på en säker plats och att du är redo att hjälpa till när det behövs. Dota 2 kräver korrekt kommunikation mellan medlemmarna i teamet så att alla kan be om support när som helst de behöver det.

Både run- och helgedomsrotationen är också användbara när du behöver fånga spelarfienden på oordning. Dina motståndare kommer att märka att ditt område är tomt när du lämnar ditt körfält. Det kommer att få dem att ringa sina lagkamrater också. Det vanliga misstaget för många spelare är att lämna banan även när deras hälsa eller mana blir dålig. Den handlingen säger till dina fiender att du inte kommer att rotera, istället föredrar du att gå tillbaka till basen vilket är ett stort nej-nej! Dra nytta av helgedomen eller flaskan för att fylla på din hjälte och möta dina fiender genom att gå till andra sidan.

Denna strategi är lämplig för offlaners eftersom den kommer att lura fienderna och låta dem förvänta sig att du kommer tillbaka till basen. Rätt timing spelar också en viktig roll i rotationen. Tajma din åtgärd när du roterar runt runspawns. Prova bounty runorna i cirka fem minuters intervall eller flodrunorna på en minut. Det kommer att hjälpa dig att göra ganks, så att du kan slå ditt fiendelag.

More posts