Hur man sticker ut i Fortnite: Battle Royale

Om du undrar hur du får en segerrik upplevelse i Fortnite: Battle Royale, har du kommit till rätt sida! Detta gratisspel där du har många tävlingar för att få den vinnande platsen. Den största utmaningen är att döda varandra i striden tills bara en återstår. Precis som de andra spelen kommer du att uppleva kamp för att komma till toppen. Medan vissa spelare litar på sin tur, skulle andra säkert lägga tid och ansträngning på att se till att de blir vinnare. Så istället för att vänta på att lyckan ska komma, försök ditt bästa genom att lära dig dessa beprövade och beprövade knep!

Välj din landningszon eftersom det är där spelet börjar. Du är laddad i Battle Bus och du måste hoppa på landningszonen som du behöver välja. Det bästa du kan göra är att välja ett obefolkat område där du tror att spelare eller bara ett fåtal kommer att tänka på att välja. För det mesta föredrar många områden med strukturer och stora bebyggelser, och det är ingen bra idé att trängas med dem där.

Se till att få några vapen innan du går direkt till den säkra zonen. Du kan använda den för att skydda dig när äventyret börjar. Det är också viktigt att ha hörlurar så att du kommer att höra ett riktat ljud som låter dig veta om något händer i ett specifikt område. Du kan höra dina fiender och skott överallt. Men självklart ska du inte främst lita på ljudet. Du måste också använda dina andra sinnen för att skydda dig själv.

Se till att ditt vapen alltid är redo när du hör ett hot närma sig dig. Förbered alltid dina händer för att använda dem när som helst. Var snabb och tveka aldrig att svara på hot. Observera att varje vapen har speciella egenskaper och de finns i sällsynta typer. Kontrollera stjärnorna i vapnet du tog med dig, och du kommer att märka att de ökar kraften. Kraften indikeras av färgen grönt till blått tills det blir lila.

Leta efter skattkistorna som finns var som helst i stridszonen. Så fort du kommer till ett föremål med glänsande ljudeffekt, kom snabbt nära det och öppna det. Du kommer att se att det är laddat med vapen som du kan använda när du går framåt i spelet. Oavsett om du ska slåss mot fiendens spelare eller om du gömmer dig i vissa områden, kommer dessa verktyg att hjälpa dig i kampen tills du får power-ups.

More posts
22 maj 2022

Overwatch 2 är här!

Efter att teamet bakom Overwatch meddelade att det skulle komma en andra version av spelet 2019 har folk väntat på det. Den’är äntligen här, och den här artikeln berättar allt du behöver veta om...
Read more