Hur vinner man på Rainbow Six Siege? Lär dig av experterna!

Att veta hur man riktar en pistol och skjuter är otillräckligt för att vinna i spelet Rainbow Six Siege. Det är inte bara det faktum att terrängen konsekvent flyttar runt som nya rutter. Förutom att anamma och utföra en annan uppsättning färdigheter, är det också avgörande för att lära sig olika viktiga tips för en framgångsrik vinst. Behöver du lite inspiration? Låt oss höra från experterna!

Titta på självstudier

Innan du börjar och prövar din spelvinnande lycka på Rainbow Six Siege måste du titta på tutorials, särskilt om du fortfarande är ny i det här spelet. Handledningar ger en snabb översikt över några av spelkomponenterna. De kan till och med förse dig med en valuta i spelet för att köpa nya tillbehör för vapen, operatörer och in-game skins.

Luta dig vidare

I det här populära spelet är det också viktigt att luta sig eftersom det gör det möjligt för spelare att titta igenom hörnen samtidigt som de bara avslöjar en liten del av huvudet. Därför gör det komplicerat för dina motståndare att skjuta på dig.

Använd dina drönare

Drones skulle vara ditt viktiga verktyg under hela förplaneringsstadiet. De tenderar att samla på sig fiendens intelligens - tillhandahåller viktig information som motståndares operatörer och målets plats. Detta kommer att ge dig en enorm fördel i att infiltrera byggnaden. Se bara till att dina drönare är gömda i ett säkert område, så att de inte märks.

Anpassade spel

Alla first-person shooters vet att i Rainbow Six Siege är kartkunskap en stor del av att hitta framgång. Hur förstår man en karta? Helt enkelt genom att göra ett lokalt anpassat spel. Detta gör att ditt lag kan utforska kartan och prova olika strategier utan att behöva bli besvärad av andra spelare.

Spawn Peek inte

Vänner tillåter inte vänner att få spawn-kika eftersom det kan bryta spänningen i ett spel. Placera och utrusta istället Mira, Doc eller en Smoke i förberedelsestadiet på vanliga spawn-kikområden.

Sikta efter en stadig och långsam seger

Det finns ingen anledning att brådska. Annars kan du förvänta dig ett misslyckat spel (detta händer oftast!) Den tilldelade perioden är mer än tillräckligt för att ta dig tid och överväga den bästa strategin du kan använda. Så länge som möjligt, fortsätt att plocka bort fiender tills du gör en sista rusning.

Kommunikation och lagarbete är avgörande

I likhet med många andra konkurrenskraftiga onlinespel kräver Rainbow Six Siege solid kommunikation och lagarbete. Ett snabbt, exakt, bra utrop gör stor skillnad. Du kan få kryss på din motståndares position på ett mycket exakt sätt.

Be om hjälp

Det är ingen skam att be om hjälp om du har svårt att ta till dig all spelprocess i Rainbow Six Siege. Den har trots allt en extremt svår inlärningskurva. Antingen någon du känner eller en professionell hjälp skulle göra. Ditt team kommer sannolikt att svara snabbt om du låter dem veta att du är ny i det här spelet.

Vi rekommenderar starkt att du följer dessa enkla men kraftfulla tips. Så småningom kommer du att bli mycket bättre på Rainbow Six Siege.

More posts