Implementera ett defensivt tankesätt i Counterstrike

Om du är säker nog att upptäcka fler taktiker i Counterstrike, måste du fortsätta läsa! Med enkla steg behöver det inte vara komplicerat att vinna kampen i CS:GO. Det krävs lite uthållighet och rätt kunskap om du vill lyfta statistiken för hela laget. Tänk på att inte bara angriparna kan hjälpa laget att vinna, utan även försvarets karaktärer. Förbered dig eftersom följande steg är riskabla, men ändå hjälper dig att tjäna höga belöningar.

Att stapla dina lagkamrater på en bombplats kan vara riskabelt, men det kan vara effektivt om du vet hur man gör belysning effektivt. Så snart fienderna närmar sig bombplatsen, var mycket snabb att samla dina försvar så att de inte kan passera igenom. Du kan ha minst fyra till fem spelare att positionera sig och vänta på att fienderna ska attackera.

Observera vikten av korrekt positionering i Counterstrike-striden. Välj en plats där du enkelt kan se dina fiender komma. Se till att du fortfarande gömmer dig så att de inte lätt märker dig. Så snart du får ett dödsfall och träffar fienden framgångsrikt, se till att byta plats så att de andra motståndarna inte ser varifrån attacken kommer. Det kommer också att styra de återstående motståndarna för att sikta på din riktning.

En annan effektiv försvarsstrategi är positionering över eld. Du behöver två spelare för att konfigurera en crossfire. De bör placeras på en annan plats så att motståndaren inte lätt märker dem. Placera dem på båda sidor så att när fienden attackerar din lagkamrat kan den andra spelaren skjuta din motståndare. Det betyder att båda bör vara utkik efter att försvara varandra.

Att använda några överraskande element i spelet kan vara till hjälp för att förstöra dina fienders uppmärksamhet. Använd hagelgevären och andra dödliga vapen medan du springer i kartans hörn. Placera dig närmare fienderna men se till att de inte märker dig när du närmar dig deras område. Låt sedan motståndarna, med hjälp av dina lagkamrater, passera hårkorset och skjuta dem en efter en.

Håll bara dessa tips till hands när du vill spela en viktig roll i laget. Dina lagkamrater kommer att tacka dig om du kunde implementera dessa strategier effektivt. Du kan också föreslå dessa strategier för de andra medlemmarna som vill ta ansvaret att vara i försvarsrollen.

More posts