Internationella chanser till C9 med Perkz

Alla blev förvånade när Perkz gick till C9 i år. G2-fans ville att han skulle stanna i G2 bot-banan med Mikyx, men han hade en annan plan. Men till skillnad från vad som brukar hända i LEC, gick denna europeiska spelare inte till ett annat LEC-lag efter att ha lämnat G2.

 

När C9 Nisqy gick över till FNATIC, var C9 mellanbanan tillgänglig för en annan professionell spelare att ockupera den. Den spelaren visade sig vara Perkz. Eftersom han spelade som ADC under nästan hela sin karriär var många tveksamma när C9 tillkännagav denna förändring.

 

Lyckligtvis var Perkz ljuset som detta lag behövde för att gå tillbaka till sina gyllene år. Den här spelarens förmåga att dominera mittbanan gav C9 en chans att ta sig till Worlds efter ett år av att missa det. Nu är frågan för alla: Kan C9 ta VM-titeln med Perkz?

 

Fortsätt att läsa den här sidan för att få reda på det!

 

Vad gör Perkz bra?

 

Om vi ​​vill veta om Perkz kan hjälpa C9 att få ett världsmästerskap måste vi veta vad som gör den här spelaren så bra. Det finns många saker som Perkz briljerar med, men det är hans erfarenhet som en ADC som gör honom annorlunda än andra mellanklassare.

 

Det beror på att det låter honom spela spelet från ett annat perspektiv. Samtidigt som han har allt en mid-lanner behöver för att spela på toppnivåer i LoL, lägger han också till mer innovativa spel till mixen och försöker hjälpa sitt lag så mycket som möjligt.

 

Mästarna han spelar kan också vara till hjälp för honom ibland. Han spelar vanligtvis meta-mid-mästare som lönnmördare eller kontrollmager.

 

Men han har andra knep att visa oss. Sedan han var en ADC vet han hur man spelar alla skyttar i spelet. Det är anledningen till att han inte tvekade att använda den typen av mästare i mittbanan.

 

Perkz mitt-Tristana förstör absolut alla i hennes väg. Kraften hos denna mästare gör att Perkz kan ta bort alla som står emot honom. Det gjorde många matcher som skulle vara svåra till enkla matcher.

 

Om man bortser från Lucian, är det inte alla medel som används för att spela mot skyttar. Perkz kom för att ändra på det. Ändå har han en lång väg att gå om han vill bli ännu bättre än tidigare. Ingen ska förvänta sig mindre än excellens av denna spelare.

 

Kan Perkz vinna världar med C9?< /span>

 

C9 hade en grov split förra året. De kunde inte ens ta sig till Worlds, vilket gjorde många av sina fans besvikna. Men Perkz hade vad laget letade efter. Räcker det för att vinna världar? Det är svårt att säga.

 

Detta är ett fantastiskt lag, men LPL- och LCK-styrkan tenderar att vara mycket större i internationella turneringar än den ena visas av amerikanska och europeiska lag. Faker är tillbaka i år, och han är ingen svår motståndare att spela mot.

 

Det finns andra spelare som honom i turneringen. Showmaker, Doinb, Nisqy, Humanoid. Alla dessa är namn på personer som Perkz måste slå för att bli världsmästare.

 

Slutsats

 

Även om det är ett av de bästa lagen i världen har C9 en lång väg att gå om den vill att ta mästerskapet. Perkz är en viktig del av att göra det. Han måste slå de bästa mid-lanners i världen för att uppnå det. Kan han göra det? Vi hoppas få se det.

 

Vet vad som kan hända genom att titta på World-matcherna!< /span>

More posts
13 mars 2022

CALL OF DUTY (COD): MOBIL

Call of Duty: Mobile är ett onlinespel som utvecklades av Timi Studios och släpptes den 1:a oktober 2019. Det är ett av de utmärkta mobilspelen som hypades och förstärker spänning hos onlinespelare oc...
Read more