Kartkontrolltaktik i Counter-Strike: GO

När du spelar Counterstrike: GO måste spelare se till att skydda sin position. Vissa spelare, mestadels nybörjare, är rädda för att proaktivt förskjuta på grund av tanken på att fiender kommer att närma sig på deras väg. Men du spelar för att känna utmaningen, eller hur? Därför måste du lära dig när du ska attackera aggressivt och förskjuta om du vill spela ett bra spel. Du skapar bara en tristess i gruppen om du alltid är tveksam till att få dina fiender att slåss.

Om du får strategierna finns det ingen anledning för dig att vara rädd. Dessutom måste du starta omgången så att fienderna kommer att känna den intensiva handlingen direkt i början, och det kommer att uppmuntra dem att prestera bäst. Tänk om bara några av er gör rätt taktik medan de andra bara väntar på att få stöd från sina lagkamrater. Det är orättvist mot de andra medlemmarna, och ingen kommer någonsin att vilja spela med dig igen.

Observera att kartkontroll är en viktig aspekt i Counterstrike-striden. Den har också olika spelstilar att erbjuda. Bortsett från det har spelare en uppsjö av alternativ för att kontrollera området. När du väl är bekant med kartan kommer den att låta dig identifiera rätt del där du kan kasta granater. Den guidar dig till platsen där du kan attackera eller sätt att försvara dina webbplatser. Ta några minuter för att analysera vändningarna i kartan och det kommer säkert att göra dina rundor sömlösa.

Så fort du bemästrar rundorna överallt på kartan, är det den tid som du kommer att utveckla och förstå wallbanging. Det är en bra strategi för dig att avgöra om det finns fiender på andra sidan muren. På så sätt behöver du inte gå till den faktiska platsen, utan istället kan du skjuta genom att bara stanna på samma plats där du för tillfället befinner dig. Kulorna kan tränga in i väggen, vilket gör att fotograferingen ser realistisk ut.

Kartkontrollen är en av de unika funktionerna i Counterstrike. Du skjuter inte bara mot din fiende, utan det ger också en realistisk känsla och upplevelse precis som du är i det faktiska scenariot. Om du är tillräckligt seriös, försök att titta på videor som visar hur expertspelare skjuter mot fienden utan att ens se dem på andra sidan muren.

More posts
13 mars 2022

Vad är GOATS i Overwatch?

Termen GETT har en annan betydelse i Overwatch än i andra esporter. Vanligtvis är det en förkortning som betyder den största genom tiderna. Det är ett sätt att referera till de bästa spelarna i en giv...
Read more