Klassguide för Overwatch

Det här inlägget är värt läsning av både nybörjar- och expertspelare på Overwatch. Detta är lämpligt för dem som letar efter sätt de kan göra för att förbättra sitt spel eller lära sig en ny roll på slagfältet.

Overwatch kommer att tillhandahålla du fyra olika roller eller klasser, nämligen Support, Tank, Defensiv och Offensiv. Var och en av de nämnda klasserna har sitt mål eller sin roll i laget, inklusive plockning, tankning, healing, petning och många andra.

I den här guiden, du kommer att lära dig viktiga saker om de fyra klasserna. Dessa inkluderar hjältarna som ingår i varje klass och de mest effektiva teknikerna du kan göra för att optimera ditt spel. Bortsett från det kommer du också att lära dig de sätt du behöver följa för att förbättra dina färdigheter och förmågor.

< span style="font-size:14.0pt">Offensiv

Tecken som ingår i denna klass är; Genji, Doomfist, McCree, Tracer, Pharah, Sombra, Solider:76 och Reaper. De nämnda hjältarna delar samma mål. Dessa inkluderar att säkra dödar, rensa ett mål och att vara en extrem smärta i rövfienden. Å andra sidan kommer de med sina egna egenskaper, vilket gör dem till en njutbar och effektiv hjälte.

< span style="font-size:14.0pt">Defensiv

Hjältarna och karaktärerna som ingår i den defensiva klassen är Widowmaker, Torbjorn, Mei, Junkrat, Hanzo och Bastion. Denna klass anses vara den högsta totala skadeklassen. De är kända för att de har samma mål, vilket är att skydda målen och områdena från deras fiender. Detta utförs genom att placera olika utplaceringsbara och fällor, såsom giftgruvan Widowmaker, Steel Trap eller Junkrat, och Torbjorns torn.

Dessa karaktärer spelar bäst på slagfältet. Detta beror på det faktum att de strejkar för rätt tidpunkt. Till skillnad från den första klassen kan denna klass utföra lite rörelse med en högre hälsopool.

< span style="font-size:14.0pt">Tank

Hjältarna som är inkluderade i denna klass är Zarya, Winston, Roadhog, Reinhardt, Orisa och D.Va. Alla dessa hjältar anses vara nyckelkomponenten. Du kan ha svårt om du ska spela den här klassen när det saknas en hjälte. Den kommer också med två olika tankar. Defensiva stridsvagnarna och de offensiva stridsvagnarna.

< span style="font-size:14.0pt">Support

Det finns sju hjältar ingår i sista klassen. Dessa är Brigitte, Moira, Zenyatta, Symmetra, Mercy, Lucio och Ana. Denna klass underskattas av många. Men trots att den är svag i andras ögon är den här klassen väldigt viktig. Detta är känt för att vara lagets ram. Det är de som har det huvudsakliga arbetet med att bota skadorna på ditt team. Detta betyder bara att de är anledningen till att du fortsätter din kamp i spelet.

Förhoppningsvis har du redan förstått betydelsen och skillnaderna mellan varje klass. Om du ska använda den här klassen på rätt sätt kan du se till att du har en stor chans att vinna din kamp mot dina motståndarlag.

More posts