Kom igång i League of Legends genom denna grundläggande guide

Det här spelet är väldigt populärt för alla i onlinevärlden. Låt oss börja vem som skapade det här spelet, vem som stöder och vad är mekaniken för att spela det här spelet. Till att börja med är det här spelet ett snabbt tävlingsspel som blandar hastighet och intensitet. Detta videospel har utvecklats och publicerats av Riot Games, som är en amerikansk videospelsutvecklare för Microsoft Windows och macOS.

League of Legends, släpps vanligtvis 2009. Vuxen i sin popularitet med en aktiv och expansiv fanbas. Detta spel var det mest spelade spelet i Nordamerika och Europa när det gäller antalet timmar som publicerades i juli 2012. Det deklarerades att 67 miljoner människor använder detta per månad 2014. Cirka 27 miljoner människor dagligen och över 7,5 miljoner samtidigt under rusningstid där alla är lediga. Spelens popularitet har lett till att det expanderar till leksaker, varor, accessoarer och till och med kläder och det känns igen genom böcker, musikvideor, webbhistorier och till och med dokumentärer.

Det här spelet består av tre aktuella körlägen:

  • Summoners Rift
  • Twisted Three Line
  • Ylande avgrund

Spelare var tvungna att tävla på 20 till 60 minuter i genomsnitt. I varje läge måste lagen träna tillsammans för att uppnå seger och förstöra sina fiender. I alla spellägen måste spelare kontrollera karaktärer som kallas mästare, utvalda eller tilldelade till varje slagfält som har sina unika förmågor. Precis som alla andra spel måste du också börja här på en lägre nivå, tills du har fått erfarenhet av att öka din nivå upp till en maxnivå på 18, vilket sedan kommer att göra din ännu starkare.

Du skulle förlora här om du inte fick din hälsa och blev riskabel, men med tiden skulle du gå tillbaka till din bas och återuppliva dig själv tills det räcker. Spelare börjar också med minimala guld under hela matchen och kan vinna mer genom att döda eller hjälpa till att döda fiendespelare och förstöra strukturer. Gulden som de fick kan användas i matchen och på andra olika sätt.

Över matcher får spelare belöningar, särskilt för att vinna spel och få mer erfarenhet som skulle tillämpas på deras konto. Spelarnivån är separat karaktärsnivå och ett nivå 5-konto skulle börja karaktärsnivå 1 i början av det nya spelet. Att spela matcher och gå upp i nivå ger dig "Blue essence" en valuta som kan användas för riktiga pengar för att låsa upp funktioner.

More posts