Komma igång i League of Legends

Tänk på MOBA-spelfans! Ganska säker på att du redan är bekant med League of Legends (LoL), ett av de mest framgångsrika gratisspelen. Nybörjare kan tycka att hela spelet är lite komplext eller förvirrande. Oroa dig inte – vi är här för att diskutera allt du behöver veta om detta multiplayer online battle arena (MOBA)-spel!

Här är principen precis identisk med de flesta andra MOBA-spel. Det finns ett lag på tre till fem spelare du kan gå med i. Sedan kommer du att välja en mästare och slåss mot ett annat lag. Målet är att ta dig fram i dina fienders bas och försvar.

Mästarna

Du måste vara kräsen när du väljer en mästare eftersom den har olika förmågor, svagheter, styrkor och krafter som påverkar andra mästare. De olika typerna av mästare är Mages, Fighters, Tanks, Supports och Junglers. Öka dina mästare för ganska höga chanser att vinna spelet. Köp föremål under hela tävlingen så att du kan modifiera din mästare ytterligare och öka områdena (t.ex. hastighet eller attack).

League of Legends är inte bara gratis att spela utan ger också en viss mängd generositet. Det ger ett roterande urval av gratis tio mästare varje vecka. Att prova nya strategier och fräscha karaktärer är spännande. Kosmetiska skinn är en annan fördel du kan ha, även om du behöver låna ut en slant. De är ganska dyra men har många detaljer med exklusiva animationer och stavningseffekter.

För bättre samordning mellan teamen rekommenderas vanligtvis den inbyggda röstchatt. Kommunikation via text är också möjligt (även om det ofta går obemärkt förbi) och genom varningar för att hjälpa dig eller utse fara. Vinn eller förlora, du kanske också vill tjäna Influence Points (IP) och erfarenhet för att låsa upp och anpassa mästare.

Du kan använda IP:n för att köpa runor för att förbättra statistiken för dina mästare. På samma sätt, genom att låsa upp Masteries kan du spendera på bonusar från bruksträd, defensiv och offensiv. Du får erfarenhet för att gå upp i nivå genom att hjälpa eller döda fiendens mästare eller vara nära när dina horder dödar de neutrala monstren eller fiendens undersåtar.

Två mest fantastiskt kraftfulla, men underskattade karaktärer i LoL

League of Legends är packad med många kraftfulla karaktärer som används många gånger i digitala matcher. Men vad många spelare inte inser är att andra fantastiskt kraftfulla karaktärer förtjänar uppmärksamhet. Vi pratar om Janna och Blitzcrank!

Janna är ingen främling när det kommer till tävlingar på hög nivå. Men hon verkar ses mindre och mindre idag i onlinematchmaking. Janna är en instrumentell stödmästare och är en mästare i flera branscher som grovt driver, skyddar, odlar och avbryter.

Å andra sidan är Blitzcrank en enorm metallbest. Tack vare sin överväxlingsskicklighet och kraft först, kan den här karaktären packa ihop och ingripa allvarlig skada. Han är också en utmärkt minionbonde och har en gripraketskicklighet.

League of Legends är för alla som vill öva på bra lagarbete med en uppsättning spelfärdigheter för att få fart på hela spelet.

More posts