Kommer G2 att erövra LEC igen?

Under LEC Spring Split 2022 krossade Team Vitality G2 Esports i sin matchup. Efter en svår start på säsongen började Vitality se mer dominerande ut än fanfavoriten som är G2 Esports.

 

Det är ingen bra start på säsongen för G2 Esports, och det med rätta. Förra året slog laget sönder turneringen och blev årets mästare, och det får många att tro att G2 kan dra ihop det och erövra LEC igen.

 

Det här stycket diskuterar möjligheterna att G2 vinner LEC igen och lyfter fram några av deras styrkor att vinna League of Legends-matcher .

 

The Strengths of G2 Esports

 

Lagets senaste match mot Vitality visade sin styrka i att neka tillgång till Infernal Dragon Soul som motståndarkraft. G2 tog kontroll över Pit och iscensatte scenen för en face-off som höll fansen på tårna.

 

Dessutom kan G2 Esports mötas vid de mest utmanande ögonblicken, vilket visar att de är en kraft att räkna med med. Även om Vitality vann ovanstående match, gjorde G2 Esports en exponentiell kamp som imponerade publiken.

 

Nytt år och ny lista för G2 Esports

 

Midt i League of Legends-säsongen kommer G2 med ny supportpersonal, en ny lista och till och med en ny signaturmelodi. Efter 2021 har laget förnyat sin entusiasm för 2022, speciellt med alla utmaningar de ställdes inför under säsongen 2021.

 

De betydande förändringarna i spelarlistan kommer förhoppningsvis att ge laget lite kraft. Man planerar att skaka om League of Legends European Championship genom att slå en ny trupp känd som BDS som ansluter sig till line-upen.

 

På sidan av nya spelare som kommer till laget har en ny tränare även anställts för att ersätta Fabian "GrabbZ" Lohmann. Dylan Falco är den senaste personen att vägleda laget, och han har över sju års erfarenhet av att coacha lag i League of Legends och andra spel.

 

Teamet verkar också förgrena sig lite till musikbranschen genom att släppa sin första singel som heter "Our Way" ." Den här låten är den nya hymnen för laget och visar deras hängivenhet för varandra och spelet.

 

G2 går in i 2022 med en önskan att nå toppen och en helt fräsch attityd. Utmaningarna 2021 har hjälpt och stålsatt gruppens finess, vilket visar att de är redo att återigen bli de regerande mästarna i LEC.

 

Efter att ha spelat mot alla utom ett av de andra lagen tidigare borde G2 inte ha några problem med att möta eventuella utmaningar och bedöma spelet stilar. G2 kommer snabbt att behöva lära sig vad som får det här nya laget att ticka när de står inför Team BDS debut.

 

Vad som än händer kommer du garanterat att få en spännande tur som du inte vill missa. Säsongen startade den 14 januari och den efterföljande G2-matchen är den 18 februari 2022.

 

Slutsats

 

Det är dags att få in dina satsningar och rota fram laget som har vunnit LEC flera år i rad. G2 Esports är en kraft att räkna med, och vi tror att de har en bra chans att vinna LEC även i år.

More posts