Korrekt rotation i DOTA 2

Är du förvånad över hur proffsteam i DOTA 2 fortsätter att vinna spelet? Förutom implementeringen av de rätta strategierna, finns det också en nyckelfaktor som dessa proffs använder rotation. Detta är något som spelare nuförtiden inte märker. För att du ska vinna spelet i DOTA 2 måste du använda rätt rotation.

Men hur kan du rotera ordentligt? Vad ska ditt team göra? Börja använda rätt rotationsmetod genom denna guide så att din chans att vinna kan ökas.

Lämplig rotation är svår, men det är viktigt för att vinna spelet. Om du roterar just då kan du stjäla fiender effektivt och adekvat. Korrekt rotation kan också hjälpa ditt lag att dominera banorna och senare vinna spelet.

Det finns olika rotationer som du kan använda till din fördel:

Shrine & Rune

En rotation som kan lura motståndarlaget och fånga dem på avstånd. Denna typ av rotation handlar om att använda runan till din fördel. Så här fungerar det.

När du lämnar ett körfält, skulle din fiende märka det, och de kommer att varna sina lagkamrater om din frånvaro. För dem skulle detta bara betyda två saker, antingen har du gått tillbaka till basen för att läka eller till ett annat körfält. De har uppfattat att du har gått tillbaka till basen för att du är låg i mana.

Men det är här magin börjar, istället för att gå tillbaka till basen fyller du på med en helgedom eller flaska för att fylla på och sedan går du till körfältet där din fiende ska stjäla dem med överraskning.

Detta fungerar för spelare som är offlaners eller de som arbetar i sidled. Deras frånvaro skulle inte väcka något larm för motståndarlaget, men du måste tajma din rotation när runor har skapats så att du kan använda dem till din fördel.

Smoke Gank-strategi

Ett effektivt sätt att smutskasta genom rotation är genom röken av svek. Röken av bedrägeri gör dig och dina allierade osynliga och ökar i rörlighet. Det här föremålet är praktiskt för att överträffa avdelningarna som planterats av fienderna.

Detta kan vara fördelaktigt när du planerar att knäcka en fiende. Du måste vara klok på att använda röken av bedrägeri, och du måste tajma det noggrant för en framgångsrik gank med dina allierade.

TP-rotation

Denna rotationsstrategi gäller teleportering. Det smarta och effektiva sättet att använda teleportering för att rotera. Teleportationsrotationen kan användas för att hjälpa din lagkamrat att dominera ett körfält eller döda en fiende. Använd den här närhelst din fiendehjälte är nära ditt torn, eftersom du kan förhindra att fiendens lag skjuter på en bana eller en inkommande gank.

Detta är några av de rotationsstrategier som du kan använda för att vinna spelet eller förvandla spelet till din fördel. Spela smart och använd dessa rotationstekniker strategiskt och vid rätt tidpunkt för att vinna spel. Lycka till med spelandet!

More posts