Lär känna de bästa Hearthstone-klasserna!

Du vill vara säker på att du får ut så mycket som möjligt av alla dina spel. Och detta innebär också att välja den perfekta klassen i Hearthstone. Hur man börjar? Här har vi listat tio av de bästa valen du kan använda nu!

I Hearthstone bestämmer klass bara en hjältes förmågor och krafter. Det är också den mest inflytelserika faktorn i valet av däck. Varje hjälte betecknar en unik karaktär med dess porträtt, ljud och personlighet. Även om deras klass identifierar sin hjältekraft.

Utan mer omvälvning, nedan är en lista över de mest använda klasserna som du också kan överväga att använda i din nästa Hearthstone-match.

1. Druid

Detta återstår att vara Hearthstones starkaste klasser. Det beror mycket på poolerna av skogsvarelser och magin hos massiva, vilda bestar. Verktygslådan gör att du kan svänga från försvar till aggression. Det är känt för att ha några av de största klassens hantlangare, inklusive Ancient of War och Ironbark Protector.

2. Jägare

Här är underhuggare av Beast-typ gynnade med flera unika bestar tillgängliga. Det finns också många kort som Houndmaster och Starving Buzzard. Han använder sin grymhet, kvickhet och horder av bestar som slåss med dem för att slå motståndaren.

3. Präst

För att besegra fiender balanserar Priest skuggmagi och heligt ljus. Den förlitar sig på kraftfulla trollformler för att kontrollera resultatet av en strid.

4. Paladin

Paladin är en väl avrundad Hearthstone-klass och fokuserar på hantlangar och begränsar din fiendes förmåga att använda sina egna. Paladins stödjer sina hantlangare genom healing, gudomliga sköldar och buffs. Seger kommer sannolikt att uppnås genom uthållighet och styrka.

5. Rouge

Att kunna gömma sig i skuggorna ger Rouge en perfekt chans att slå till. Snygg och smyg. Den har den utmärkande förmågan att dra, bygga och plundra kort för att generera och prestera på många synergier.

6. Mage

Mästare i eld, frost och mystiska. Magiker kan skryta med olika färdigheter som en stark besvärjelsesynergi, stoppa den skadliga besvärjelsen eller fienden i spåren, utföra olika magiska hemligheter för att ta itu med motståndarens effekter, försvara sig mot potentiell skada och mer.

7. Krigare

När det kommer till slagfältet presterar Warrior-klasserna fantastiskt. De integrerar vapen, undersåtar och rustningar för att förstöra fienderna. Taunt och Rush är anställda av hantlangarna för att kontrollera stridsflödet.

8. Shaman

Shaman är känd som elementens mästare. Visst, den kan inte producera resurser lika snabbt som en Mage, men den kan överbelasta sina Mana-kristaller genom blixten.

9. Warlock

När du pratar om överväldigande motståndare är Warlocks mycket villiga att offra sina kort, undersåtar och livet. Den har den inneboende förmågan att dra kort för målet att hålla kraften blomstrande.

10. Death Knight

Denna är en speciell Hearthstone-klass utan tillhörande samlarkort, hjältekrafter eller hjältar. Arfus och The Lich King producerar snarare death Knight-kort. Dess förmågor tros vara mycket kraftfullare än andra klasser.

Varje Hearthstone-klass är oefterhärmlig. De flesta har sin individuella mekanik, som Rogue's Combo eller Shaman's Overload. Vissa har en egen smak som Paladin och hans hantlangare eller Hunter and his bests.

More posts