League of Legends påskägg

League of Legends har funnits i över ett decennium, vilket ger utvecklarna gott om tid att experimentera med nya funktioner. Riot Games gör ett fantastiskt jobb med att underhålla sin vaksamma fanbas genom att gömma påskägg i klarsynt, oavsett om det är med smarta skämt eller speciella möten.

Här är några League of Legends påskägg som kan glädja både nya och gamla spelare.

LS är förevigad av hans favoritobjekt i spelet

LoL-innehållsutvecklaren Nick "LS" De Cesare, ett nyligen tillskott till spelet, har nu sitt eget påskägg i spelet med sitt favoritobjekt.

Riot Games gjorde Liandry's Salesman till ett nyckelord för föremålet på grund av hans ivriga engagemang för Liandry's Torment. Objektets senaste version, Liandry's Anguish, bör dyka upp om du letar efter "last shadow" i butiken (LS:s ursprungliga namn i spelet).

Overraskande nog framstår Morellonomicon, föremålets motsvarighet, också som det andra föremålet, till minne av den långvariga kontroversen mellan de två magiska föremålen.

Rylai's Sceptre är uppkallad efter en karaktär i Dota

Fans kan ta sina höggafflar till försvar av League of Legends eller Dota 2 i debatten om vilken som är den bästa PC MOBA; Men ingen kan förneka det faktum att LoL är skyldig mycket till det ursprungliga Defense of the Ancients (DotA)-spelet.

League of Legends har ett påskägg som är tillägnat ett av DotAs ikoniska stöd i föremålet Rylai's Crystal Scepter, tack vare designers som Steve "Guinsoo" Feak, som också skapade DotA: Allstars.

The Crystal Maidens förnamn är Rylai, och hon är en bikaraktär känd för sina kraftfulla isbaserade inaktiverar och saktar. Crystal Scepters unika Rimefrost-passiv, som är tillägnad hjälten, lever upp till sitt namn genom att bromsa enheter som påverkas av skicklighetsskador.

Leonas märkliga svaghet

Ännu ett påskägg, denna gång i form av en kosmetisk buff som passar runt Leonas passiva solljus.

På grund av Leonas användning av solens kraft för att få allierade att göra mer skada, tar alla mästare som bär solglasögon i hemlighet -1 skada från alla typer av solljusskador.

Medan det smarta påskägget fungerar på standardskinn för mästare som Vayne, har Riot gjort stora ansträngningar för att inkludera exklusiva skinn som Commando skin line och Surfer Singed för att skydda spelare från solens skadliga strålar.

Caitlyn och Vi har en hemlig kärring

Caitlyn och Vi, som Piltovers bästa brottsbekämpare, har ett användbart påskägg i form av en buff i spelet.

Du bör hälsas med en unik på-the-case buff med den korta definitionen av "Piltover's Finest" om du drar in polisen till ett spel. Enligt community-forum, när båda mästarna arbetar tillsammans för att göra en nedtagning, ger buffen var och en av dem ett guld till.

Det kanske inte verkar vara mycket, men det ger en charmig motivation för Piltover-gänget att planera några heta sysslor på Rift.

More posts