League of Legends teleporttekniker

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Det finns massor av spelare över hela världen som spelar DOTA 2 och vill höja sina nivåer, men tyvärr, de besegras lätt av eliten eftersom de saknar tekniker och tricks. Summoner-trollformler är en populär teknik som används av elitspelare. Men många DOTA 2-spelare är inte medvetna om teleporteringsförtrollningen. Detta är också en av de bästa men svåra att behärska tekniken; men med rätt vägledning kommer du att vänja dig vid det och effektivt döda och skada dina fiender.

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">För att döda dina fiender är det viktigt att lägga ner en avdelning i de yttersta buskarna vid basen eller på höjdpunkten på kartan. Om denna teknik görs framgångsrikt kan du teleportera baksidan av din motståndare och bli synlig. Allt du behöver göra är att vänta på rätt ögonblick för att starta en attack och slå fienden. Detta är en av de bästa och fördelaktiga teknikerna.

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Nunu är extremt känd i League of Legends-världen för att ha en av de kraftfulla ultimata. Nunu har kraften att svälja hela laget i dess breda radie och spränga dem i en miljon bitar. Å andra sidan är det det mest komplicerade ultimata att landa i detta onlinespel eftersom det kommer med en lång stationär kanal som avbryts snabbt och lätt att kliva ut.

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Men med hjälp av tekniken som kallas teleportspell kan Nunu omedelbart bli en fruktansvärd karaktär. Smyg en avdelning rakt in i banans mitt för att teleportera efter det och vänta sedan på din motståndares solo mittsteg i den. När motståndarna väl gjorde det, teleportera och omedelbart slå honom med en issprängning för de långsamma effekterna, poppa det ultimata och se som fiendens sprängning med hjälp av ditt lag.

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Teleporttrollformel är verkligen en perfekt och användbar teknik vid hotspot-grupperingar som Baron, Dragon, såväl som korta avstånd framför kärntornet. Det är viktigt att placera avdelningen en bit framför det mellersta tornet som om du teleporterar in och kastar din ultimata medan motståndarna angriper ditt torn, kommer de att tvingas till flytta in i tornet där dina lagkamrater väntar.

Det finns massor av tekniker som används i LOL, men teleporteringsförtrollningen är den mest sällsynta och kommer säkert att hjälpa dig att döda dina fiender.

More posts