League of Legends, tips för nya spelare

Spelar det bästa spelet för League of Legends kräver färdigheter och tålamod. Är du en ny spelare av detta populära spel? Oroa dig inte mer eftersom den här artikeln kommer att vägleda dig. Du kan uppleva en hög underhållningsnivå med spelet om du kan följande tips:

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Gör konsekvent under spelet

När du blir upptagen i mitten och senare stadier av spelet, kanske du glömmer att odla minions. Se till att odla mellan dessa aktiviteter eftersom det är lätt för dina fiender att övermanna dina torn om du inte övervakar ett körfält.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Planera om föremålen som du ska köpa innan du startar spelet

Om du är en nybörjare på League of Legends måste du ha en uppfattning om de föremål som du ska köpa innan du startar spelet. Dessutom måste du också känna till kostnaden för föremålen.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Välj din favoritkaraktär och få en guide för dem

Det finns olika tecken för League of Legends. Så du måste få rätt vägledning för att bygga mästare. Du måste vara bekant med deras positioner och ansvar. Med det kan du bli en framgångsrik spelare och njuta av ett spännande och underhållande spel.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Du måste ha tillräckligt med tid för att spela ett helt spel

Några matcher i ligan of Legends kan ta 30 till 45 minuter. Ibland kan det ta mer än en timme, så du måste ha tillräckligt med tid för att spela hela spelen. Om du startar spelet finns det ingen paus, så du måste vara villig att spendera hela spelets varaktighet. Det är också nödvändigt att bli av med eventuella distraktioner som kan leda till kritiska fel.

Om du har en schema på jobbet eller skolan, det är bättre att du inte börjar spelet. Att lämna spelet oavslutat kan alltså minska chansen för dina lagkamrater att vinna. Det kan också leda till straffar där du kan vänta en viss period innan du spelar spelet igen.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Håll kontakten med ditt team

Du måste kommunicera med ditt lag för att ha fler chanser att vinna. Du kan tala om för ditt lag om din fiende saknas från deras körfält.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Lär dig spelets språk

Om du är en nybörjare i League of Legends måste du kunna spelets språk. Med detta kan du spara tid och fokusera på att bli mer konkurrenskraftig i ditt spel. Några av dessa nyckeltermer inkluderar CS för Creep Score, Gank, förkortning för "Gang Kill" och mer.

Vad väntar du på för? Börja din resa med League of Legends nu!

More posts