League of Legends

League of Legends är ett konkurrenskraftigt online-videospel som har blandats av kombinerad RTS med RPG Elements. Den har två lag med olika och unika stilar, förmågor och krafter. Det kan erbjuda dig ett oändligt spel.

Head-to-Head-strid

I striden head-to-head kombineras ditt strategiska tänkande för att du enkelt ska krossa fiender.

Strategi

När du njuter av spelet har League of Legends sin egen teknik och kvalitetssäkring som matchar de olika konkurrenterna.

Kämpa med heder

Det kan vara en tävling när du spelar men kämpar alltid med ära eftersom du fick en speciell beröm av sportmannaanda.

De flesta mästarkaraktärerna i League of Legends:

  1. Pantheon

Pantheon kan enkelt utnyttja alla fördelar i början, mitten och till och med slutet av spelet. Han är ett av de betydande hoten under körningsfasen. Hans förmåga att skjuta kan lätt skada hans motståndare. Han kan blockera inkommande attacker aggressivt.

  1. Darios

Darius är nära överst på listan eftersom spelare måste få blåmärken med en galen skicklighetspotential. Hans största förmåga och styrka ligger i att utnyttja. Och genom att attackera kan det tillföra en viss effekt av blod till fienderna. När Darius blir skadad kan han enkelt återfå eller återhämta sig genom att få bonusbelöningar. Det har mest hänt under den första laningsfasen.

  1. Jax

Han är en reflektion av långsam och stadig bärighet på grund av att hans skala fortskrider. Han kan vara svår att starta, men väl i mitten av spelet kan han enkelt slå sin motståndare med lagkamper 1 mot 1. Han kan verkligen det monster när han återtar och attackerar obevekligt attackera fienderna. Den har full kraft för att kasta och utlösa sin fiendes makt på bara några sekunder.

  1. Nasus

En skrämmande mästare, men mestadels är hans Siphonibg Strikes-kraft låst i de tidiga stadierna av spelet. Han kan lätt komma åt den potentiella skadan om var han ska skjuta fienden. Det kan vara svårt någon gång under laningfasen eftersom han inte kan rikta in sig på de små underhuggare, men mitt i spelet kan han vara den bästa karaktären du kan välja.

  1. Katarina

Har varit ett hot under lång tid i League of Legend. Hon har förmågan till en snöboll i det tidiga spelet. En stor förmåga är hennes rörlighet, vilket gör att hon kan hoppa över måluppdragen. Han kan stå bland lagkaraktären efter att ha slagit många fiender.

More posts